Joulupostia ikäihmisille -kampanja on päättynyt.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan osallistui 113 paikkakuntaa ympäri Suomen. Ikäihmisille kerättiin upeat 110 000 joulukorttia ympäri Suomen. Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja kunnille!

Ikäihmisille kerättiin upeat 110 000 joulukorttia 113 paikkakunnalla!

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille.

Suomen iloisin ja suurin joulukorttikampanja keräsi upeat 110 000 joulukorttia ikääntyneille ympäri maan. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 8.11.–7.12.2021 yhtä aikaa 113 paikkakunnalla. Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. He ovat ilahtuneet ja liikuttuneetkin saamistaan jouluntoivotuksista.

Joulukortteja tehtiin kansalaisopistoissa, kirjastoissa, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla, harrastuksissa ja kodeissa. Kampanjan suojelija tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui puolisonsa Jenni Haukion kanssa myös korttikeräykseen.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan yhteistyökumppaneita olivat 113 paikkakunnan lisäksi Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto.

#kosketakortilla #joulupostia
Läs på svenska: JulpostIn English: Christmas Post

Näin osallistut

Kuka tahansa

Tee joulukortti ja toimita lähimpään keräyspisteeseen 8.11.–7.12.2021. Joillakin paikkakunnilla kortteja voi myös postittaa. Keräyspisteet ja postitusosoitteet löytyvät tämän sivun alaosasta.

Kunnat

Kuntien ilmoittautuminen on päättynyt.

Kysy lisää

Kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm
joulupostia@siskotjasimot.fi
044 244 3267

Tee näin

  1. Kirjoita joulukortti (askartele itse tai täytä valmis).
  2. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset ja saajan kohdalle Sinulle ja lähettäjän kohdalle oma etunimesi ja Siskot ja Simot.
    Esimerkiksi: Hyvää Joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Tuutikki.
  3. Vie kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Mukana

Yhteistyössä