Siskot ja Simot ry hakee uutta toiminnanjohtajaa

Siskot ja Simot ry rakentaa välittävää Suomea ja tuo iloa ikäihmisten ja vapaaehtoisten elämään pop up -tapahtumilla, välittämisen keikoilla. Kymmenessä vuodessa 23 paikkakunnalle laajentuneen yhteisön toiminnassa on kohdattu 55.000 ikäihmistä ja eri-ikäiset vapaaehtoiset ovat kohdanneet ikäihmisiä yli 15.000 kertaa.

Siskot ja Simot ry hakee järjestölle uutta toiminnanjohtajaa kehittämään tulevaisuuden kansalaistoimintaa. Haemme energistä ja innostavaa henkilöä yhteisömme perustajan, nykyisen toiminnanjohtajan seuraajaksi.

Toiminnanjohtaja johtaa operatiivista toimintaa ja sen kehittämistä strategian mukaisesti.
Tehtäviin kuuluu yhteiskunnallinen vaikuttaminen, sidosryhmä- ja verkostotyö, varainhankinnan ja resurssien kehittäminen sekä taloudesta ja hallinnosta huolehtiminen. Toiminnanjohtaja toimii tiiminvetäjien lähiesihenkilönä ja yhdistyksen hallituksen esittelijänä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva  korkeakoulututkinto ja johtamiskokemusta sekä näkemystä kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä.

Arvostamme järjestöjen avustus- ja muiden rahoituskanavien sekä hankekäytäntöjen tuntemusta, hyvää johtamistaitoa, ratkaisukeskeisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Siskot ja Simot tarjoaa antoisan ja merkityksellisen työtehtävän kansalais- ja vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä, osaavan, tulevaisuusorientoituneen ja mukavan työyhteisön, dynaamisen työympäristön sekä työn, jossa pääset osaksi yhteisömme isoa välittämisen tarinaa.

Työskentelemme enimmäkseen etänä ja suosimme joustavia työkäytäntöjä, mutta aika ajoin tarvitaan myös lähikohtaamisia työyhteisön kanssa Järvenpään keskustassa toistaiseksi sijaitsevassa toimistossamme. Toivomme työsuhteen alkavan tammikuussa 2024. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on noin 4.200 – 4.300 €/kk kokemuksesta riippuen.

Hakemukset sähköisesti  11.9.2023 mennessä eero.vaisanen@siskotjasimot.fi otsikolla ’Hakemus toiminnanjohtajan tehtävään’. Liitä hakemukseen CV. Tutustumme sinuun mielellämme etukäteen myös videon kautta, jossa kuvaat itseäsi, työtaustaasi ja ajatuksiasi tästä tehtävästä.

Lisätietoja www.siskotjasimot.fi sekä toiminnanjohtaja Eero Väisäseltä, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, puh. 050 545 3145. Puhelintiedusteluihin vastataan 17.8. klo 14-16, 22.8. klo 9 – 11 ja 30.8 klo 14 – 16.

Haetaan neljää toimintakoordinaattoria

Haetaan toimintakoordinaattoria

  • Mäntsälään
  • Lohjalle
  • Kuopioon
  • Tuusulaan

Toimintakoordinaattorin työtehtäviisi kuuluu pop up -vapaaehtoiskeikkojen järjestäminen toimintapaikkakunnalla tai -paikkakunnilla. Keikkajärjestelyt sisältävät suunnittelua, ideointia, yhteydenpitoa paikallisiin ikäihmisten asumispalveluihin ja kotihoitoon; keikkojen markkinointia ja käytännön järjestelyjä sekä keikoille osallistumista yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Tehtävä ei edellytä hoiva- tai vanhusalan osaamista tai muuta muodollista pätevyyttä. Motivaatio, innostus, itsenäinen työote ja kohtuulliset it-taidot riittävät.

Otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon hakijan osaamisen ja kehittymistoiveet (esim. kiinnostus viestintään).

Tarjoamme työntekijälle vahvan perehdytyksen ja tiimin tuen.

Työtä on mahdollista tehdä enimmäkseen etänä kotoa käsin. Työ sisältää keikoille osallistumisen, joten toimintakoordinaattorin on liikuttava tarpeen mukaan eri puolilla toiminta-aluettaan.

Työaika 24 h/vko, pääasiassa ma-to klo 9-15, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Palkka 1600 e/kk.

Haemme työntekijää, jolla on 100 % palkkatukioikeus. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakemukset:

Mari Huusko
p. 050 4700 410
mari.huusko@siskotjasimot.fi

“Kerrankin sain olla kuin muutkin, ihminen ihmisten joukossa”

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat maailman parhaita life coacheja – ei mikään yhteiskunnan kuluerä.

Järjestämme pop up -tyyppisiä tapahtumia eli välittämisen keikkoja: pihakarkeloita, ulkoiluretkiä, korttipajoja, senioritansseja – melkein mitä vaan, mitä halutaan ja toivotaan.

Jokainen meistä voi olla sisko tai simo. Kanssamme keikkailu ei vaadi erityistaitoja. Välittämisen keikoilla ihan tavalliset ihmiset ovat tähtiä.

2500

Siskoa & Simoa

8460

Kohtaamista / vuosi

23

Kuntaa

Tutustu meihin videolla

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia?

Ota yhteyttä!