Toimintakoordinaattori/toimistoassistentti Järvenpäähän

Toimintakoordinaattorin työtehtäviisi kuuluu pop up -vapaaehtoiskeikkojen järjestäminen Järvenpäässä. Keikkajärjestelyt sisältävät suunnittelua, ideointia, yhteydenpitoa paikallisiin ikäihmisten asumispalveluihin ja kotihoitoon; keikkojen markkinointia ja käytännön järjestelyjä sekä keikoille osallistumista yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi toivomme, että voit toimistoassistenttina hoitaa pienen työyhteisömme juoksevia asioita.

Tehtävä ei edellytä hoiva- tai vanhusalan osaamista tai muuta muodollista pätevyyttä. Motivaatio, innostus, itsenäinen työote ja kohtuulliset it-taidot riittävät. Otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon hakijan osaamisen ja kehittymistoiveet (esim. kiinnostus viestintään.)

Tarjoamme työntekijälle vahvan perehdytyksen ja tiimin tuen.

Työ tapahtuu Järvenpään toimistollamme, mahdollisuus työskennellä osin myös kotoa käsin. Tehtävä sisältää myös vierailuja ja liikkumista eri puolilla Järvenpäätä (keikat, suunnittelutapaamiset ym.).

Työaika 24 h/vko, pääasiassa ma-to klo 9-15, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Palkka 1600 e/kk.

Haemme työntekijää, jolla on 100 % palkkatukioikeus. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakemukset:

Mari Huusko
p. 050 4700 410

mari.huusko@siskotjasimot.fi

Toimintakoordinaattori Nurmijärvelle

Toimintakoordinaattorin työtehtäviin kuuluu pop up -vapaaehtoiskeikkojen järjestäminen Nurmijärvellä. Keikkajärjestelyt sisältävät suunnittelua, ideointia, yhteydenpitoa paikallisiin ikäihmisten asumispalveluihin ja kotihoitoon; keikkojen markkinointia ja käytännön järjestelyjä sekä keikoille osallistumista yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Toivomme, että koordinaattori voi tarvittaessa avustaa myös Nurmijärven ryhmätoiminnassa.

Tehtävä ei edellytä hoiva- tai vanhusalan osaamista tai muuta muodollista pätevyyttä. Motivaatio, innostus, itsenäinen työote ja kohtuulliset it-taidot riittävät. Otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon hakijan osaamisen ja kehittymistoiveet (esim. kiinnostus viestintään.).

Tarjoamme työntekijälle vahvan perehdytyksen ja tiimin tuen.

Työ tapahtuu osin etänä kotoa käsin sisältäen liikkumista Nurmijärvellä (keikat, suunnittelupalaverit, ryhmätoiminta, muut tapaamiset) ja satunnaisesti toimistollamme Järvenpäässä.

Työaika 24 h/vko, pääasiassa ma-to klo 9-15, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Palkka 1600 e/kk.

Haemme työntekijää, jolla on 100 % palkkatukioikeus. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakemukset:

Mari Huusko

p. 050 4700 410

mari.huusko@siskotjasimot.fi

“Kerrankin sain olla kuin muutkin, ihminen ihmisten joukossa”

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat maailman parhaita life coacheja – ei mikään yhteiskunnan kuluerä.

Järjestämme pop up -tyyppisiä tapahtumia eli välittämisen keikkoja: mummodiskoja, pappapiknikkejä – melkein mitä vaan, mitä halutaan ja toivotaan.

Jokainen meistä voi olla sisko tai simo. Kanssamme keikkailu ei vaadi erityistaitoja. Välittämisen keikoilla ihan tavalliset ihmiset ovat tähtiä.

2500

Siskoa & Simoa

8460

Kohtaamista / vuosi

23

Kuntaa

Tutustu meihin videolla

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia?

Ota yhteyttä!