MEISTÄ

“Kerrankin sain olla kuin muutkin, ihminen ihmisten joukossa”

Meillä tehdään ihan simona töitä, jotta jokainen vanhus tulisi kohdatuksi.

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat maailman parhaita life coacheja – ei mikään yhteiskunnan kuluerä.

Järjestämme pop up -tyyppisiä tapahtumia eli välittämisen keikkoja: mummodiskoja, pappapiknikkejä melkein mitä vaan, mitä halutaan ja toivotaan.

Jokainen meistä voi olla sisko tai simo. Kanssamme keikkailu ei vaadi erityistaitoja. Välittämisen keikoilla ihan tavalliset ihmiset ovat tähtiä.

Sopii myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille

Siskoilu ja simoilu sopii myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille. Meillä ei tarvitse liittyä jäseneksi tai sitoutua jatkuvaan toimintaan. Voit tulla keikkailemaan silloin, kuin sinulle sopii.

Pääset jakamaan hauskimmat hyväntekoideasi ja toteuttamaan ne muiden kanssa. Toimiston väki auttaa käytännön asioissa.

0
KUNTAA
0
SISKOA JA SIMOA
0
KOHTAAMISTA

toimiston tiimi

  • Eero Väisänen
    Eero Väisänen Toiminnanjohtaja
  • Marianna Simo
    Marianna Simo Viestintäkoordinaattori
  • Vesa Huhtikangas
    Vesa Huhtikangas Tapahtumakoordinaattori

ARVOT + MISSIO

Tuemme sosiaalista hyvinvointia ja paikallisyhteisöjen sosiaalista eheyttä. Toimimme, jotta Suomi olisi välittämisen ja yhteisvastuun yhteiskunta, jossa ihmiset ottavat vastuuta omasta ja toisten hyvinvoinnista.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ilo, rohkeus, osallisuus ja vastuullisuus. Pyrimme vastaamaan meille esitettyihin toiveisiin ja tarpeisiin.

Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia.

Yhteisömme syntyi Järvenpäässä. Nyt siskoilemme ja simoilemme jo 14 paikkakunnalla.

Siskot ja Simot ry:ssä on toiminut 1.2.2017 alkaen palkattu päätoiminen toiminnanjohtaja. Yhdistys perustettiin yhteisön taustalle tukemaan toimintaa.

Yhteisön tarinasta voit lukea lisää täältä.

ILO
100%
ROHKEUS
100%
OSALLISUUS
100%
VASTUULLISUUS
100%

Kysymyksiä? Ehdotuksia?

HALLITUS

Hallitusken vuosikokous huhtikuussa 2019

Siskot ja Simot -yhteisön taustalla toimii Siskot ja Simot ry:n hallitus. Vuosikokouksessa 24.4.2019 valittiin hallitus uudelle toimikaudelle. Hallituksen uutena jäsenenä ja puheenjohtajana toimii Uudenmaan liitossa erityisasiantuntijana työskentelevä Tarja Haili.

Uudeksi jäseneksi hallitukseen valittiin myös Järvenpään entinen kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen. Hallituksen jäseninä jatkavat vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kirsi Hyväri, kulttuurituottaja Raija Kallioinen, yrittäjä Lauri Ollari, vastuullisuusasiantuntija  Eveliina Nygren ja varajäsenestä varsinaiseksi siirtynyt luokanopettaja Jenni Sipola.

Hallituksen varajäseninä jatkavat toimittaja Jaana Kosunen ja varsinaisesta varalle siirtynyt Jarmo Salminen sekä uutena Demo Finlandin viestintä- ja ohjelmasuunnittelija Paula Mitchell.

0

Start typing and press Enter to search

X