Olemme luovan välittämisen yhteisö

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat maailman parhaita life coacheja – ei mikään yhteiskunnan kuluerä.

Kauppa-apu 2020

Siskot ja Simot välitti vapaaehtoista kauppa-apua Uudellamaalla vuonna 2020. Kauppa- ja apteekkiapu on tarkoitettu yli 70-vuotiaille ja perussairauksien vuoksi koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville.  Siskojen ja Simojen kauppa-avun pyytäminen ja antaminen on helppoa ja turvallista.

Kauppa-apu on päättynyt.

KOKEVA – Kohtaamisia Keravan asuinalueiden ikäihmisille

Unelmanamme on, että keravalaiset ikäihmiset kokevat osallisuutta omassa elinympäristössään ja ylisukupolviset kohtaamispaikat toimivat innostajana yhteisöllisyyden lisääntymiseen alueilla.

Yhteisön tarina

Siskojen ja Simojen ensimmäinen välittämisen keikka järjestettiin Järvenpäässä maaliskuussa 2013. Ajatus yhteisöstä syntyi kuitenkin jo neljä vuotta aiemmin. Tuolloin yhteisön perustaja ja nykyinen toiminnanjohtaja Eero Väisänen suoritti MBA-opintoja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa ja pohti aihetta lopputyölleen.