Meillä tehdään ihan simona hommia, jotta jokainen vanhus tulisi kohdatuksi.

Siskoilu ja simoilu sopii myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille. Meillä ei tarvitse liittyä jäseneksi tai sitoutua jatkuvaan toimintaan. Voit tulla keikkailemaan silloin, kuin sinulle sopii.

Pääset jakamaan hauskimmat hyväntekoideasi ja toteuttamaan ne muiden kanssa. Toimiston väki auttaa käytännön asioissa.

“Kerrankin sain olla kuin muutkin, ihminen ihmisten joukossa”

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat maailman parhaita life coacheja – ei mikään yhteiskunnan kuluerä.

Järjestämme pop up -tyyppisiä tapahtumia eli välittämisen keikkoja: pihakarkeloita, ulkoiluretkiä, korttipajoja, senioritansseja – melkein mitä vaan, mitä halutaan ja toivotaan.

Jokainen meistä voi olla sisko tai simo. Kanssamme keikkailu ei vaadi erityistaitoja. Välittämisen keikoilla ihan tavalliset ihmiset ovat tähtiä.

2500

Siskoa & Simoa

9200

Kohtaamista / vuosi

24

Kuntaa

Tutustu meihin videolla

Siskot ja Simot ry:n hallitus

Siskot ja Simot -yhteisön taustalla toimii Siskot ja Simot ry:n hallitus. Vuosikokouksessa 28.4.2023 valittiin hallitus uudelle toimikaudelle. Hallituksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan vastuullisuuspäällikkö Eveliina Nygren.

Hallituksen jäseniksi valittiin tutkija Leena Alanko, kulttuurituottaja Raija Kallioinen, yrittäjä Lauri Ollari,  kansanedustaja Eemeli Peltonen, geronomi Ritva Pihlaja ja opettaja Jenni Sipola.

Varajäseniksi valittiin toimittaja Jaana Kosunen, entinen kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen ja eläkeläinen Jarmo Salminen.

Tutustu vuoden 2022 toimintakertomukseen

TÄÄLLÄ