Meillä tehdään ihan simona hommia, jotta jokainen ikäihminen tulisi kohdatuksi!

Siskoilu ja simoilu sopii myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille: meillä ei tarvitse liittyä jäseneksi tai sitoutua jatkuvaan toimintaan. Voit tulla keikkailemaan juuri silloin, kuin se sinulle sopii.

Pääset jakamaan hauskimmat hyväntekoideasi ja toteuttamaan ne muiden kanssa! Toimiston väki auttaa käytännön asioissa.

“Kerrankin sain olla kuin muutkin, ihminen ihmisten joukossa”

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat nimittäin maailman parhaita life coacheja – eivät mikään yhteiskunnan kuluerä.

Järjestämme pop up -tyyppisiä tapahtumia eli välittämisen keikkoja: pihakarkeloita, ulkoiluretkiä, korttipajoja, senioritansseja, eläinkeikkoja – melkein mitä vaan, mitä halutaan ja toivotaan.

Jokainen meistä voi olla sisko tai simo! Välittämisen keikoilla ihan tavalliset ihmiset ovat tähtiä.

2229

Uutta Siskoa & Simoa / vuosi

9738

Kohtaamista / vuosi

25

Kuntaa

Tutustu meihin videolla

Siskot ja Simot ry:n hallitus

Siskot ja Simot -yhteisön taustalla toimii Siskot ja Simot ry:n hallitus. Vuosikokouksessa 23.4.2024 valittiin hallitus uudelle toimikaudelle. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Siskojen ja Simojen entinen toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Hallituksen jäseniksi valittiin tutkija Leena Alanko, vastuullisuuspäällikkö Eveliina Nygren,  kulttuurituottaja Raija Kallioinen, yrittäjä Lauri Ollari,  kansanedustaja Eemeli Peltonen ja geronomi Ritva Pihlaja

Varajäseniksi valittiin toimittaja Jaana Kosunen, opettaja Jenni Sipola ja eläkeläinen Jarmo Salminen.

Tutustu vuoden 2023 toimintakertomukseen

TÄÄLLÄ