Espoossa otettiin varaslähtö vappuun kun Siskot ja Simot järjestivät yhteistyössä Leppävaaran Elä ja Asu -seniorikeskuksen kanssa hyväntuuliset Wapputanssit aatonaattona maanantaina iltapäivällä. Kyseessä oli Espoon Siskojen ja Simojen ensimmäinen varsinainen Välittämisen keikka.

Toimiston ja talon väki yhdessä ahkerien vapaaehtoisten kanssa saapuivat paikalle hyvissä ajoin taikomaan tavallisesta ruokasalista vappuinen tanssipaikka. Poksahtelevat ilmapallot aiheuttivat sydämentykytyksiä ja herkullinen munkeista leijuva tuoksu veden nousemista kielelle mutta valmisteluista selvittiin kunnialla ja pian kaikki oli valmista tanssiin.

Vapaaehtoiset koristelivat Leppävaaran seniorikeskuksen ruokasalin vapputunnelmaan

Ensimmäiset vieraat saapuivat tanssisaliksi muuttuneen ruokalan ovelle jo hyvissä ajoin. Vaikka vapaaethoisena mukana ollut DJ Speedy loihti ilmoille rytmejä heti alkumetreistä lähtien, ei kukaan rohkaistunut olemaan ensimmäinen tanssilattialla.

Useat jalat ja sormet kuitenkin liikkuivat musiikin tahtiin ja viimeistään taitavan hanuristin Vesan mukaan useat jopa innostuivat laulamaan! Jännityksen jää rikkoutui lopullisesti kun Espoon Tanssinystävien Reijo ja Eija Karikivi esittivät kuuman rumban ihailevalle yleisölle.

Espoon Tanssinystävien Reijo ja Eija Karikivi hurmasivat rumballaan. Myös KOKEVAn Emmi pääsi kokeilemaan tanssitaitojaan paikalla olleen herrasmiehen kanssa. Seniorikeskuksessa vierailemassa ollut eläkeläisrouva vietiin parketille heti ovelta.

Reijo 73 ja Eija 75 kertoivat hurahtaneensa tanssiin kun muu liikunta alkoi olla liikaa ikääntyvälle keholle. Vaikkei katselija sitä mistään huomannutkaan niin harrastus oli parille kuitenkin verrattain tuore: he olivat aloittaneet tanssimisen vasta kuusikymppisinä.

Tanssiminen sopii kaikille, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa!

Tanssilattian reunalla munkkia nauttinut Raija Mani kertoi vetäisseensä jo kaksi valssia ja kaksi tangoa. Juhannusaattona 70-vuotisjuhliaan viettävä Raija kertoi olleensa jo aikanaan kova tanssimaan ja pitävänsä erityisesti Laila Kinnusen kaikista levyistä.

Raija lepäili hetken ennen seuraavaa tanssia.

Vapun viettoon ja seuraavan päivän grillijuhlia odottelemaan lähti Wapputansseista hyväntuulisia, sokerihuulisia ihmisiä. Lämmin kiitos seniorikeskus, vapaaehtoiset, DJ Speedy ja haitarinsoittaja Vesa, Espoon Tanssinystävät ja kaikki tanssivieraamme. Toivottavasti tapaamme taas pian Välittämisen keikalla!

Käy tykkäämässä Espoon Siskojen ja Simojen Facebook-sivusta saadaksesi tuoreimmat tiedot paikkakunnan kuulumisista: facebook.com/EspoonSiskotjaSimot/

Voit myös ilmoittautua mukaan postituslistallemme, jos haluat ensimmäisenä tietoa tulevista keikoista Espoossa tai muuten mukaan toimintaan. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään emmekä lähettele viestejä kuin silloin, kun on jotain tiedotettavaa. Laita postia osoitteeseen espoo@siskotjasimot.fi.