60+ mies, tule mukaan AKSELI-miestoimintaan!

Oletko yli 60-vuotias nurmijärveläinen mies? Oletko juuri jäänyt tai jäämässä eläkkeelle? Jos vastasit kyllä, niin lue eteenpäin!

AKSELI-porukka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua toisiin ikäisiisi miehiin ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Tule mukaan rupattelemaan, tekemään retkiä, kuuntelemaan asiantuntijavierailijoita ja nauttimaan yhteisestä tekemisestä. Porukan miehet suunnittelevat syksyn tapaamisten sisällön. Syksyn aikana kokoonnumme 12 kertaa.

Ensimmäiset AKSELI-porukat aloittivat tapaamisensa syksyllä 2022 ja tapaamiset jatkuvat edelleen. Voisiko sinullekin syntyä uusi hyvä tapa viettää aikaa oman porukan kanssa?

Uudet porukat käynnistyvät elokuussa 2024 Klaukkalassa ja Rajamäellä. Toiminta on maksutonta, ja se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Katso tarkemmat aikataulut alempaa ja ilmoittaudu mukaan!

Lue blogi aiheesta täältä >

AKSELI -hanke

AKSELI on 2022–2024 Nurmijärvellä toteutettava Stea-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on tukea yli 60-vuotiaiden miesten aktiivisuutta, hyvinvointia ja osallisuutta. AKSELI on ryhmämuotoista toimintaa, jonka sisällön suunnittelevat toimintaan osallistuvat miehet yhdessä.

Hanketta toteuttaa Siskot ja Simot ry ja sen rahoittaa Stea. Hankkeen yhteistyötahoja ovat mm. Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote), Nurmijärven kunta ja Keski-Uudenmaan Työterveys Oy.

Kohtaatko työssäsi kohderyhmään kuuluvia miehiä? Ota yhteyttä, niin kerromme toiminnasta lisää.

SYKSYN RYHMÄT:Klaukkala

tiistaisin klo 13-15
20.8.-5.11.
kirjaston Vilho-sali
(Kuonomäentie 2)

Rajamäki

torstaisin klo 13.30-15.30
22.8.-7.11.
Cafe Muru
(Keskusraitti 4)

”On tärkeetä, että on toi porukka, missä voi puhua ja saa purettua.”

”Satuin näkemään Facebookissa ilmoituksen tällasesta toiminnasta. Ajattelin, että mennään kokeilemaan! Soitin heti ja lähdin mukaan. Siitä syntyi uusi tapa, jossa oon käynyt joka viikko.”

”Syksyllä, kun tapaamiset jatkuu, kutsun porukan mun luo saunomaan ja grillaamaan.”

Kysy lisää toiminnastamme

AKSELI – AKTIIVISENA ELÄKKEELLÄ -HANKE (NURMIJÄRVI)

Projektipäällikkö Mari Huusko
050 470 0410
mari.huusko@siskotjasimot.fi

Projektityöntekijä Satu Kauppinen
044 230 5808
satu.kauppinen@siskotjasimot.fi

Ota yhteyttä