Luovan välittämisen yhteisön Siskot ja Simot ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu askolalainen Hanna Simola. Hän seuraa tehtävässä Eero Väisästä, joka on johtanut Siskot ja Simot -yhteisöä ja sen toimintaa alusta, vuodesta 2013 lähtien.

Hanna Simola siirtyy Siskot ja Simot ry:n palvelukseen Ampun 4H -yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien. Ampun 4H -yhdistys toimii kuuden kunnan alueella.

Sitä ennen Simola on toiminut muun muassa Kalevan Nuorten Liiton  ja Kalevan Nuorten Uudenmaan piirin toiminnanohjaajana ja projektipäällikkönä. Simola on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK) ja tradenomi (YAMK).

  Simolan valintaa puolsivat hänen monipuolinen järjestökokemuksensa ja tuoreet  jatko-opintonsa, joissa hän on keskittynyt yhdistystoiminnan strategiseen ja tulevaisuuteen suuntautuvaan kehittämiseen. Hänellä on tehtävässä tarvittavaa hallinnollista osaamista, hyvää johtamiskokemusta ja näkemystä kansalaistoiminnan kehittämisestä, kertoo Siskot ja Simot -yhdistyksen perustaja ja toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Hanna Simola aloittaa työnsä maaliskuun alussa, josta alkaen häntä perehdytetään uuteen tehtäväänsä. 

–  Odotan innolla kohtaamisia kanssanne ja mukaan pääsyä välittävään joukkoonne, Simola iloitsee.

Yhdistyksen toiminta on 11 vuoden aikana laajentunut 24 paikkakunnalle, ja tavoitteena on saada toiminta laajenemaan edelleen.

Yhdistyksen nykyinen toiminnanjohtaja Eero Väisänen lopettaa tyytyväisenä työnsä maaliskuun lopussa, jolloin hän jää vuosiloman kautta eläkkeelle ja siirtyy kansalaisaktivistiksi valmistelemaan Välittämisen SM kisaa.