Välittämisen lahjat - lahjoita iloa!

Jos et voi antaa aikaasi, voit tukea ikäihmisten hyvinvointia lahjoittamalla mahtavia aineettomia lahjapaketteja, joilla järjestetään niin lettukestejä kuin discotapahtumiakin. Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa haluamasi vapaavalintaisen summan aktiviteettien järjestämiseen ja toimintamme tukemiseen.

Kiitos lahjoituksestasi!

TESTAMENTTILAHJOITUS

Voit halutessasi muistaa rakkaimpiesi ohella myös Siskoja ja Simoja testamentissasi.

Testamenttilahjoituksesi avulla yhä useampi henkilö tulee kohdatuksi Välittämisen keikalla ja saa sosiaalista hyvinvointia elämäänsä.

Pienikin testamenttilahjoitus on arvokas. Voit osoittaa Siskoille ja Simoille koko omaisuutesi tai haluamasi osan siitä. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme joudu maksamaan testamenttilahjoituksista perintöveroa.

Suosittelemme aina lämpimästi kääntymään testamentti- ja perintöasioihin erikoistuneen juristin puoleen. Näin voit varmistua siitä, että tahtosi aikanaan toteutuu toivomallasi tavalla. Ohjeita löytyy myös osoitteesta:

www.hyvatestamentti.fi

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS

Syntymäpäivä lähestyy? Haluatko ilahduttaa omana merkkipäivänäsi syrjäytymisvaarassa olevia ikäihmisiä? Voit myös pyytää ystäviäsi antamaan lahjarahan suoraan Siskojen ja Simojen lahjoitustilille ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. Viesti voi olla esimerkiksi “Heikki Hyväntahtoinen 40v”.

Lahjoitustili: FI17 5092 0920 3435 38 (OP)

Keräysluvan numero: RA/2020/709