Välittämisen lahjat - lahjoita iloa!

Jos et voi antaa aikaasi, anna aineeton lahja. Voit tukea ikäihmisten hyvinvointia lahjoittamalla mahtavia aineettomia lahjapaketteja, joilla järjestetään niin lettukestejä kuin diskotapahtumiakin. Saat lahjoituksestasi heti kortin sähköpostiisi.

Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa haluamasi vapaavalintaisen summan toimintamme tukemiseen esimerkiksi merkkipäivänäsi – tai pyytää ystäviäsi antamaan lahjarahat hyvään tarkoitukseen.

Lämmin kiitos tärkeästä lahjoituksestasi!

Minne lahjoitettu ilo menee?

Antamalla aineettoman lahjan jaat iloa ikäihmisille paikkakunnilla, joissa meillä on toimintaa. Valikoimassa olevat lahjat vastaavat tyypillisiä esimerkkejä toimintamme sisällöistä. Toimintasisällöt vaihtelevat paikkakunnittain ja ohjaamme varat toimintaan, jota on suunniteltu lähitulevaisuuteen.

TESTAMENTTILAHJOITUS

Voit halutessasi muistaa rakkaimpiesi ohella myös Siskoja ja Simoja testamentissasi.

Testamenttilahjoituksesi avulla yhä useampi henkilö tulee kohdatuksi Välittämisen keikalla ja saa sosiaalista hyvinvointia elämäänsä.

Pienikin testamenttilahjoitus on arvokas. Voit osoittaa Siskoille ja Simoille haluamasi osan testamentistasi. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme joudu maksamaan testamenttilahjoituksista perintöveroa.

Suosittelemme aina lämpimästi kääntymään testamentti- ja perintöasioihin erikoistuneen juristin puoleen. Näin voit varmistua siitä, että tahtosi aikanaan toteutuu toivomallasi tavalla. Ohjeita löytyy myös osoitteesta:

www.hyvatestamentti.fi

MUUT LAHJOITUSTAVAT

MobilePay-lahjoitus

Jos sinulla on käytössäsi MobilePay-sovellus, voit tukea Siskojen ja Simojen toimintaa helposti ja kätevästi tekemällä lahjoituksen MobilePay-numeroon 86748.

Lahjoitus tilisiirrolla

Voit tehdä kertalahjoituksen perinteisellä tilisiirrolla Siskojen ja Simojen lahjoitustilille. Lahjoittamalla olet mukana ehkäisemässä ikäihmisten yksinäisyyttä. Lahjoitusten avulla järjestämämme nitrodiskot, ulkoiluretket, leivontatalkoot ja muut tempaukset tuovat ikääntyneiden elämään iloa ja sydäntä lämmittäviä kohtaamisia.

Lahjoitustili: FI17 5092 0920 3435 38 (OP)

Merkkipäivälahjoitus

Syntymäpäivä lähestyy? Haluatko ilahduttaa omana merkkipäivänäsi syrjäytymisvaarassa olevia ikäihmisiä? Voit myös pyytää ystäviäsi antamaan lahjarahan suoraan Siskojen ja Simojen lahjoitustilille ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. Viesti voi olla esimerkiksi “Heikki Hyväntahtoinen 40 v”.

Lahjoitustili: FI17 5092 0920 3435 38 (OP)

Keräysluvan numero: RA/2020/709