Etsimme nyt joukkoomme luovan välittämisen kohtaamiskoordinaattoria työskentelemään erityisesti Vantaan ja Keravan alueilla. Tehtävänäsi on kehittää ja organisoida Välittämisen keikkoja, tavoitellen kohderyhmänä mukaan erityisesti kotona asuvia ikäihmisiä. Kotona asuvien osalta kartoitat, miten kotona asumista voidaan tukea keikkaluontoisilla ryhmämuotoisilla tapahtumilla ja sen pohjalta kehität hyvinvointialueen kanssa toimintamallia kotona asumisen tukemiseen, täydentäen hyvinvointialueen palveluja.

Työssäsi kehität ja mahdollistat eri teemaisia Välittämisen keikkoja yhdessä vapaaehtoisten kanssa, innostat ihmisiä mukaan pop up – vapaaehtoisiksi ja luot mahdollisuuksia tasavertaisiin kohtaamisiin. Toimit yhteistyössä mm. hyvinvointialueen, alueen palvelutalojen ja muiden järjestöjen kanssa. Tehtävään voidaan työntekijän valmiudet ja toiveet huomioiden yhdistää muita työnantajan tehtäviä.

Arvostamme luovaa asennetta, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työhön hyviä eväitä antaa esimerkiksi sosionomin, geronomin tai yhteisöpedagogin koulutus sekä sote-alan tuntemus ja työkokemus. Myös alan opiskelijat ja muu kokemus huomioidaan.

Tarjoamme sinulle ohjatun perehdytyksen, mukavan tiimin tuen sekä antoisan ja merkityksellisen työn, jossa pääset osaksi yhteisömme isoa tarinaa.

Työtä voi tehdä ihmisten kohtaamisia lukuunottamatta etänä ja viihtyisällä toimistollamme Järvenpäässä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työhön toimintaraamiemme puitteissa. Työssä käytämme Googlen työkaluja, joiden tuntemus on plussaa.

Palkkaus 2400-2800 euroa/kk riippuen työntekijän kokemuksesta. Työsuhde on määräaikainen. Työ voidaan muokata hakijan toiveita huomioiden 6 kk ajalle kokoaikaisena tai osa-aikaiseksi noin 9 kk ajalle. Työn jatkuvuuden mahdollisuuksiin vaikuttaa saamamme rahoitus. Työ voidaan sopia alkavaksi aikavälillä touko-elokuu.

Tiedustelut työpaikasta: toiminnanjohtaja Hanna Simola, hanna.simola@siskotjasimot.fi, puh. 044 242 7751 (mieluiten arkisin klo 12-15 välillä, laitathan viestin, jos toivot takaisinsoittoa).

Lähetä hakemuksesi viimeistään su 14.4.2024 osoitteeseen: hanna.simola@siskotjasimot.fi , otsikolla ’Hakemus Toimintakoordinaattori Vantaa-Kerava’. Liitä hakemukseen CV.