Luovasti liikkeelle yhdessä liikkumisen iloa ikääntyneille ja vapaaehtoisille Helsingissä

Luovasti liikkeelle yhdessä -hanke sai alkunsa halusta edistää ikääntyneiden liikkumista ja sosiaalista vuorovaikutusta. Luovissa liikkumiselämyksissä nautitaan yhdessäolosta muiden ikäihmisten sekä Siskojen ja Simojen vapaaehtoisten kanssa.

Hankkeen aikana toteutetaan liikkumista ja kulttuuria yhdistäviä pop up -tapahtumia Helsingissä Roihuvuoren ja Etelä-Haagan alueilla yhteistyössä vapaaehtoisten, alueen seniorikeskusten palvelukeskustoiminnan sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Luvassa on muun muassa hauskaa luontoliikkumista ja musiikkikonsertteihin yhdistettyä harjoittelua, joiden tavoitteena ovat merkitykselliset, hyvinvointia tukevat elämykset. Hanketta koordinoi terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja sertifioitu personal trainer Tuija Laine.

Kaikki liikkumistuokioihin osallistuneet ikääntyneet ja vapaaehtoiset voivat osallistua arvontaan seuraamalla omaa liikkumistaan. Osallistuneiden kesken arvotaan tunnin mittainen yksilöllinen liikkumisneuvonta koordinaattorimme ohjauksessa. Seurantalomakkeita on jaossa tapahtumissa tai lomakkeen voi ladata itse UKK-instituutin sivuilta.

Liikkumis- ja kulttuurituokiot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa vapaaehtoiseksi! Löydät tulevat tapahtumat Keikkakalenterista.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi

Kysy lisää toiminnastamme

LUOVASTI LIIKKEELLE YHDESSÄ -HANKE (HELSINKI)

Projektikoordinaattori Tuija Laine
044 9772539
tuija.laine@siskotjasimot.fi

Ota yhteyttä