Liikutko somessa sulavasti kuin Kardashian seurapiireissä? Innostutko tapahtumien järjestämisestä hyvässä jengissä? Sytytkö yksityiskohtien huolehtimisesta kohdilleen ja check listoista? Tartutko pelkäämättä puhelimeen? Haluatko tehdä työtä, joka on hauskaa ja jolla on merkitystä?

Me etsimme ehkä juuri sinua! Yhteisöassistenttinamme olet osa pientä tehotiimiämme. Avustat tapahtumien järjestelyissä vapaaehtoisiamme, teet tapahtumien esitteitä, hoidat ilmoittautumisia ja varauksia, sekä muita käytännön järjestelyjä, ohjaat ja neuvot sekä kasvokkain että sähköpostin ja puhelimen avulla. Sinulla on valmiutta ja mielenkiintoa tuottaa sisältöä somekanaviin ja päivittää kotisivuja. Iloinen asenne, oma-aloitteisuus ja tiimihenkisyys ovat parhaita puoliasi. Olet toimelias ja järjestelmällinen: pidät huolen, että hommat tulee hoidettua loppuun asti. Viestit sujuvasti suomeksi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Myös itsenäinen työskentely koneen ääressä sujuu.

Siskot ja Simot ry hakee yhteisöassistenttia yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2019 – 31.1.2020. Yhteisöassistentti työllistetään STEA:n Paikka auki II – avustusohjelmalla. Avustusohjelma edellyttää, että hakija on työsuhteen alkaessa korkeintaan 29 -vuotias, työelämän ulkopuolella oleva, eikä hän ole päätoiminen opiskelija. Palkka on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Toimita vapaamuotoinen (myös video käy) hakemuksesi meille osoitteeseen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi 16.1.2019 mennessä.

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka tuo pop up -tapahtumilla iloa ikäihmisten ja vapaaehtoisten elämään. Siskot ja Simot toimivat jo 11 paikkakunnalla. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Järvenpäässä. Työtehtäviisi voi kuulua työmatkoja muillekin paikkakunnille. sekä silloin tällöin ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Paajanen, saara.paajanen@siskotjasimot.fi, puh. 044 240 2045 tai Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, puh. 050 545 3145.