Hyvinkään opiston Teatteri Lokki lahjoitti Siskojen ja Simojen ystäville kiehtovan kulttuuriyllätyksen: Menolippu rakkauteen -kuunnelman, joka sopii mainiosti myös ikäihmisille. Siskot ja Simot jakaa kuunnelmaa useille palvelutaloille ympäri Suomen.

Menolippu rakkauteen on nyt vapaasti jokaisen kuunneltavissa myös Siskojen ja Simojen Youtube-kanavalla. Ota siis mukava asento ja rentoudu nauttimaan tarinasta, joka kuljettaa junaraiteita pitkin vuosikymmenten taa.

Kuunnelmassa Hanna-niminen nuori nainen matkustaa junalla isoäitinsä luo Vaasaan ja matkan aikana muistelee sukunsa rakkaustarinoita eri vuosikymmeniltä. Käsikirjoitus on toteutettu yhteisöllisen käsikirjoittamisen keinoin. Kuunnelman on ohjannut ja dramatisoinut Niina Ranta.

– Aikojen saatossa kuunnelmat ovat olleet oivallinen syy istahtaa radion ääreen ja jakaa yhdessä tunnelmallinen hetki. Muistelu ja musiikki menneiltä vuosikymmeniltä johdattelee meille kaikille tärkeiden tunteiden pariin. Kuunnelman parissa voi viihtyä pitkin kesää silloin, kun itselleen sopii ja sitä voi kuunnella vaikka yhdessä ystävien kanssa. Toivomme, että mahdollisimman moni ikäihminen pääsee mukaan tälle matkalle, Siskojen ja Simojen yhteisökoordinaattori Sari Turpeinen sanoo.

Toivotamme tarunomaisia hetkiä kuunnelman parissa!

Kuunnelmaan pääset täältä.