Haluatko upottaa kädet taikinaan ja tehdä samalla hyvää? Tilaisuutesi on tullut: pistä jauhot pöllyämään ja ilahduta ikäihmisiä ystävänpäivänä!

Siskot ja Simot järjestää 25.1.–10.2. Leivo iloa ikäihmisille -keikan, jonka myötä toteutetaan hyvän mielen leivontatalkoot Helsingissä, Espoossa, Hyvinkäällä, Keravalla, Nurmijärvellä, Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Leivonnaiset vievät 14.2. ystävänpäivän iloa palvelutaloissa asuville ikäihmisille, joille kasvokkaiset kohtaamiset ovat juuri nyt harvassa.

Siskot ja Simot haastaa keikkaan liittyvien paikkakuntien asukkaat osallistumaan leivontatalkoisiin. Jotta mahdollisimman moni mummoystävä saa muffinsseja ja pappakaveri kanelipullia, valitsethan leivonnaiseksi laktoosittoman ja pähkinättömän, hyvin säilyvän lämpimäisen. Talkookeikalle osallistuminen ei vaadi erityisiä leipomistaitoja, vaan tekemisen ilo riittää.

– Me kaikki tarvitsemme luovaa kohtaamista ja iloa. Leipomus on käsin tuotettu ystävyyden ja välittämisen osoitus, jolla annetaan toiselle mahdollisuus uppoutua makujen maailmaan ja tuntea, että joku muistaa minua, yhteisökoordinaattori Sari Turpeinen kertoo.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi leipojaksi valitsemalla paikkakuntasi tapahtuma keikkakalenteristamme. Keikkakalenterin tapahtumista löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ilmoittautumiseen liittyen. Ilmoittautuessasi saat tarkemmat tiedot leivonnaisten toimittamisesta nimettyyn palvelutaloon.

Leipomalla osoitat yhteisöllisyyttä ja välittämistä poikkeuksellisenakin aikana. Hyvän tekeminen yhdessä maistuu makealta.

Seuraa kampanjaa somessa ja osallistu: #leipomallalähemmäs #leivoiloa

Lisätiedot:

yhteisökoordinaattori Sari Turpeinen, sari.turpeinen@siskotjasimot.fi / 050 544 5266