Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot on jakanut tämän vuoden tunnustukset ansioituneille vapaaehtoisilleen. Tunnustusten jakamisella yhteisö haluaa kiittää kyseisiä henkilöitä ja ryhmiä heidän panoksestaan ikäihmisten sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämisessä ja samalla  tuoda esiin vapaaehtoisten merkitystä yhteiskunnassa.

Tänä vuonna kunnian Vuoden Sisko tittelistä sai järvenpääläinen Tuula Rinne, joka on jo vuodesta 2015 lähtien ollut aktiivinen Järvenpään Siskojen ja Simojen toiminnassa. Tuula on Järvenpään pienryhmätoiminnan aktiivivapaaehtoinen. Hänen erikoisosaamistaan on säestää haitarilla muita laulavia vapaaehtoisia, jotka kohtaavat palvelutalojen asukkaita musiikin ja laulun merkeissä.

Tuula Rinne on entinen päiväkodin johtaja, joka työssään kohtasi päiväkodin lapsia, ja edelleen eläkkeellä ollessaan hän yhä kohtaa ihmisiä, joskin kohderyhmän keski-ikä on vaihtunut haitarin toiseen päähän.

Vuoden Tsempparin – tai tässä tapauksessa tsempparien – tunnustuksen saa Turun Siskojen ja Simojen suunnitteluryhmä, joka on osoittanut taitoa, sinnikkyyttä ja vastuullisuutta Turun toiminnan ylläpitämisessä läpi koronavuosien. Ryhmä on kantanut vastuuta tapahtumien ideoinnista, organisoinnista ja markkinoinnista toimien Vuoden Siskon tavoin aktiivisesti ja luovasti ilon lähettiläänä välittämisen keikoilla.

Uutena kunniakirjana tänä vuonna on osuvasti Vuoden Tulokas, jonka sai hyvinkääläinen Petra Savander, joka on iloisella ja positiivisella asenteella osallistunut aktiivisesti Hyvinkään toimintaan uutena vapaaehtoisena.

Palkittavia on muistettu heille järjestetyssä kahvitilaisuudessa kunniakirjalla ja mitalilla.