Siskot ja Simot organisoi ketterästi antoisaa ja mukavaa matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa. Yhteisömme tuo iloa ja virkistystä ikäihmisille 23 paikkakunnalla, joilla pop up -toimintamallimme, yhteiset ”Välittämisen keikat” ja kampanjat luovat osallisuutta ja yhteisöllisyyttä ikäihmisille ja heitä kohtaaville vapaaehtoisille.

Olet tervetullut yhteisöömme, sinä oma-aloitteinen ja aikaansaava viestintäkoordinaattori. Vastaat yhteisömme viestintästrategian mukaisen viestinnän toteutuksesta ja hoidat tarinallista sisällöntuotantoa lisäten yhteisömme tunnettuutta. Somemanagerin hommien lisäksi suunnittelet viestintämateriaaleja ja teet uutisia kotisivuille. Viestintäkoordinaattori hoitaa myös media- ja sidosryhmäviestintää yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta viestinnän tehtävistä.

Arvostamme luovaa, erottuvaa viestintää ja tarinoiden kerrontaa. Konkreettisesti työssä tarvitaan verkkoviestintäosaamista (WordPress), kokemusta viestintäalustoista (Canva, InDesign, MailChimp), sosiaalisen median luontevaa hallintaa, visuaalista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Silloin tällöin tarvitaan valmiutta joustaa työajoissa, sillä välillä keikkailemme myös viikonloppuisin. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin tuen sekä antoisan ja merkityksellisen työn, jossa pääset kertomaan yhteisömme isoa tarinaa. Toimistomme sijaitsee Järvenpään keskustassa, mutta käytännössä teemme työtä pitkälti etänä. Palkkaus on 3200 – 3350 euroa/kk kokemuksesta riippuen.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Eero Väisäseltä, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, puh. 050 545 3145. Puhelintiedusteluihin vastataan 4.11. ja 8.11. klo 9-12 tai 11.11. klo 13-16.

Hakemukset sähköisesti viimeistään 20.11.2022 osoitteeseen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi otsikolla ’Hakemus viestintäkoordinaattorin tehtävään’. Liitä CV hakemukseen. Tutustumme sinuun mielellään ennakkoon myös esimerkiksi videon välityksellä.