Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka organisoi matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ikäihmisten parissa 23 paikkakunnalla. Pop up -toimintamallimme, Välittämisen keikat, luovat osallisuutta ja yhteisöllisyyttä eri ikäisten parissa. Haemme palvelukseemme osa-aikaista toimintakoordinaattoria Luovasti liikkeelle yhdessä -hankkeelle Helsinkiin 1.9.2022 – 30.6.2023.

Hankkeessa toteutetaan erilaisia liikunnan ja kulttuurin yhdistäviä pop up -liikuntatuokioita lähinnä kotona asuvien ikäihmisten parissa ulkona ja sisällä. Tuokiot suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä ikäihmisten ja yhteistyötahojen kanssa. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta esim. liikunnan alalta, ohjaustoiminnasta tai sosiaalialalta sekä kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Työhön saat tukea mukavalta työtiimiltämme. Viestintä ja liikuntatuokioiden materiaalien tekeminen ovat tärkeä osa tehtävää. Kunnan palvelurakenteen ja järjestökentän tuntemisesta on hyötyä tehtävissä.

Tarjoamme merkityksellisen työn ikäihmisten hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden parissa. Toimistomme sijaitsee Järvenpäässä, mutta työtä tehdään suurelta osin etänä. Työaika on 24 h/vko ja palkka 2000 e/kk.

Lisätietoja: yhteisökoordinaattori Sari Turpeinen, sari.turpeinen@siskotjasimot, puh. 050 5445266.

Hakemukset ja CV sähköisesti Sarin sähköpostiin 10.6. mennessä otsikolla ’Hakemus toimintakoordinaattorin tehtävään’.