Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot on jakanut tämän vuoden tunnustukset ansioituneille vapaaehtoisilleen. Tunnustusten jakamisella yhteisö haluaa kiittää kyseisiä henkilöitä ja ryhmiä heidän panoksestaan ikäihmisten sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämisessä ja samalla tuoda esiin vapaaehtoisten merkitystä yhteiskunnassa.

Vuoden 2023 Simoksi valittiin järvenpääläinen Arvi Kekäläinen. Arvi on toiminut jo vuosien ajan Siskojen ja Simojen vapaaehtoisena ja ollut ahkerasti mukana erilaisilla Välittämisen keikoilla. Hän toimi myös loppusyksystä järjestetyssä Pop up – mummolassa vapaaehtoisena ikäystävänä.

Siskot ja Simot osoittivat kunnioitusta myös hyvinkääläiselle naisten jääkiekkojoukkueelle Team Flamesille, joka nappasi Vuoden tsemppari -tittelin. Joukkue on loistanut omatoimisuudellaan ja aktiivisuudellaan käyden säännöllisesti ulkoilemassa Kauniston palvelutalon asukkaiden kanssa ja osallistuen Joulupostia ikäihmisille -korttikampanjaan jo toista kertaa peräkkäin.

Vuoden tulokkaana palkittiin Kirkkonummelta kotoisin oleva Annikka Seitsalo, joka innostui mukaan Siskojen ja Simojen toimintaan maaliskuun juhlakeikalta. Annikan aktiivinen osallistuminen keikkojen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä hänen kykynsä innostaa muita vapaaehtoistyöhön nostivat hänet ansaitusti vuoden tulokkaan tittelin haltijaksi.

Palkittavia on muistettu kunniakirjalla ja mitalilla.