Koskelan senioritalon piha täyttyi leveistä hymyistä ja viuhtovista hännistä, kun romaniasta adoptoidut koirat saapuivat ilahduttamaan asukkaita.

Helsingissä sijaitsevan Koskelan senioritalon pihalla kävi lauantaina kuhina, kun 11 toinen toistaan persoonallisempaa koiraa saapui tapaamaan palvelutalossa asuvia ikäihmisiä. Kulkurit välittämisen keikalla -tempaus toteutettiin yhteistyössä Siskojen ja Simojen sekä Rescueyhdistys Kulkureiden toimesta. 

Välittämisen keikoilla on ennenkin ollut mukana kaiken karvaisia kavereita ja ne ovat olleet todella toivottuja vieraita. Nelijalkaiset vierailijat otettiin ilolla vastaan myös tällä kertaa .Iltapäivän aikana nähtiin iloisia ilmeitä ja sydäntä lämmittäviä kohtaamisia, kun senioritalon asukkaat pääsivät tutustumaan koiriin lähietäisyydeltä pehmoisia turkkeja silitellen ja koirien kanssa pihamaalla yhdessä ulkoillen. 

Vierailusta saivat iloa ikäihmisten lisäksi myös tempaukseen osallistuneet koirat.

– Hupi jaksaa istua vieressä niin kauan kuin silityksiä riittää. Se nauttii ihmisten seurasta eikä haluaisi millään lähteä kotiin tälläisistä tilaisuuksista, naurahtaa Hupi-koiransa kanssa tapahtumaan osallistunut Sonja.