Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot yhteistyökumppaneineen kutsuu: katkaise korona-arjen yksinäisyys – ilahduta tuntematonta ikäihmistä kevätterveisillä!

Kevätterveiset-kampanja haastaa lähettämään toukokuussa postia tuntemattomalle ikäihmiselle. Kirjoita, piirrä, runoile tai vaikka valokuvaa ja laita terveisesi postiin.

Siskojen ja Simojen yhteistyökumppanit vievät terveiset turvallisesti perille ikäihmisille Helsingissä, Loviisassa, Nurmijärvellä, Sipoossa, Turussa ja Tuusulassa. Kevätterveiset ilahduttavat kauppa-avun saajia, kotonaan yksin asuvia, kotipalvelun asiakkaita ja palvelutalojen asukkaita.

Koronaviruspandemian vuoksi karanteenin kaltaisissa oloissa pitkään olleet ikäihmiset kaipaavat nyt ilon aiheita. – Kaikilla ei ole läheisiä, jotka muistaisivat tervehdyksillä. Kuka tahansa voi nyt toimia ilon lähettiläänä, Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Toimi näin toukokuussa:

    1. Tee terveisesi
     Miten sinä haluaisit ilahduttaa tuntematonta ikäihmistä: kortilla, kirjeellä, runolla, piirustuksella vai ristikkolehdellä?* Suosi avoimia lähetyksiä, joiden sisältö on nähtävissä. Näin terveisesi löytävät poikkeusoloissa mutkattomasti perille.
     *Helsingissä otetaan vastaan postikortteja.
    2. Kannusta kaverit mukaan
     Ota halutessasi kuva terveisistäsi ja jaa se Kevätterveiset-Facebook-tapahtumassa ja muualla somessa tunnisteilla #kevätterveiset ja @siskotjasimot
    3. Laita terveiset postiin
     Lähetä terveisesi toukokuussa.
     – Kirjoita päälle “Kevätterveiset” ja oikea osoite.
     – Lähetä kirjepostissa kulkevia terveisiä.
     – Muista postimerkki.**
     **Joillakin paikkakunnilla postia voi myös tuoda keräyspisteisiin.

Lisätiedot:
yhteisökoordinaattori Sini Hirvonen, sini.hirvonen@siskotjasimot.fi /050 544 5900
toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi /050 545 3145