Luovasti liikkeelle yhdessä -hankkeen pop up -tapahtumat jatkuvat!

Tervetuloa Valokartano -tapahtumaan lauantaina 20.11. klo 17-18. Valokartano -tapahtuma on Helsingin kuvataidekoulun yleisötapahtuma, mikä järjestetään pääosin ulkotiloissa Strömsin kartanon ympäristössä. Luovasti liikkeelle yhdessä -hankkeen ikääntyneet pääsevät osaksi Valokartanon työpajaa, kun kuvataidekoululaiset ottavat ikääntyneistä ”valomaalauksia” kuviksi taltioituina. Lisäksi luvassa on ulkodiskoa. HUOM! Tapahtumassa on paljon neonvaloja ja osin pimeää.

Pop up -tapahtumat yhdistävät vaihtelevasti liikkumista ja kulttuuria kuukausittain vaihtuvalla teemalla. Siskot ja Simot kutsuvat mukaan kaikenikäiset vapaaehtoiset keikoille tekemään ja kokemaan merkityksellisiä, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia elämyksiä. Et tarvitse kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, voit tulla mukaan tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että pukeudut sään mukaisesti ja vaatteesi ovat sopivat oman tasoiseesi liikkumiseen.

Kokoontuminen klo 17 Strömsin kartanon takana. Lisätietoja ja ilmoittautuminen 18.11. mennessä puhelimitse 044 9772539 tai sähköpostitse tuija.laine@siskotjasimot.fi.

Tapahtumia järjestetään pääsääntöisesti säännöllisesti torstaisin. Muutoksista ilmoitamme täällä Keikkakalenterissa.

Tapahtuman osoite:  Untuvaisentie 10, 00820 Helsinki.

Ilmoittaudu keikalle (Luovasti liikkeelle yhdessä)

 

20/11/2021
17:00 — 18:00 (1h)

Helsinki