ULKOILUKEIKKA

MILLOIN: Keskiviikkona 4.10. klo 17-19

MITÄ: Ulkoilemme Ester Matilda -kodin asukkaiden kanssa

MISSÄ: Jokelassa Konduktöörinkuja 2

LISÄTIETOJA: Sähköpostilla tuusula@siskotjasimot.fi tai puhelimitse Tuusulan toimintakoordinaattori Sari 0505445900 (ma-to klo 9-15)

Siskot ja Simot järjestää Ester Matilda -kodin asukkaille ulkoilukeikan, jonka aikana käymme kävelyllä yhdessä ikääntyneiden asukkaiden kanssa lähimaastossa nauttien raikkaasta syyssäästä ja mahtavasta seurasta. Vapaaehtoiset työntävät kävelyn aikana pyörätuoleja tai ovat muutoin kävelyn tukena ikäihmisille. Ulkoilun päätteeksi nautitaan kahvit Ester Matilda -kodin salissa jossa Museolehtori Elina Tarvainen Lottamuseolta kertoo meille lottajärjestöstä ja lottien toiminnasta. Sateen sattuessa siirrymme suoraan kahvittelemaan.

Ilmoittautuneet saavat lisäohjeita sähköpostitse ennen keikkaa mm. tapaamispaikasta ja pyörätuolin käsittelystä, mutta emme vaadi koulutusta tai kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, voit tulla mukaan ihan omana itsenäsi. Emme edellytä sitoutumista keikkoihin jatkossa, jo yksikin osallistuminen on arvokas!

Lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan keikalle aikuisen seurassa, voitte tulla vaikka koko perheen voimin mukaan iloiseen yhdessäoloon!

Saavuthan paikalle viimeistään 15 min aikaisemmin (16.45) ja lopuksi pidetään n.10 min loppu pörinät.

ILMOITTAUTUMINEN: ma 2.10 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu keikalle (Tuusula)

04/10/2023
16:45 — 19:00 (2h 15′)

Tuusula