Siskot ja Simot -yhteisön toiminta käynnistyy Heinolassa!

Ensimmäisenä tapahtumana järjestetään senioreille pikkujoulut ravintola Kumpelissa lauantaina 27.11.2021 klo 14 -17.

Tapahtuman esiintyjinä ovat iki-ihana Eino Grön sekä upeaääninen ex-tangokuningas Teijo Lindström Misio -orkesterin kanssa. Ohjelmistossa on luvassa niin perinteistä kuin uudempaakin tanssimusiikkia. Tilana toimii ravintola Kumpelin ravintolasali, jossa otetaan huomioon alueelliset turvamääräykset.

Tapahtuma on ilmainen senioreille ja tapahtumassa avustaville vapaaehtoisille. Tapahtumassa tarjotaan vieraille kahvi ja joulutorttu. Tilaisuudessa myydään myös arpoja, joilla voi voittaa hienoja palkintoja.

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus tulla mukaan järjestämään kautta aikain ensimmäistä Siskojen ja Simojen Heinolan tapahtumaa! Et tarvitse kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, voit tulla mukaan tavallisen ihmisen taidoin. Vapaaehtoisena pääset oman mielenkiintosi mukaan avustamaan vieraiden ohjauksessa pöytiin, myymään arpoja tai toimimaan vaikkapa senioreiden tanssittajina. Tapahtuman vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua sähköpostitse: heinola@siskotjasimot.fi tai alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoja tapahtumasta: Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, puh. 050 545 3145 tai Iris Vainio, iris.vainio@kolumbus.fi, puh. 040 5074893.

Tapahtumapaikan osoite: Muonamiehenkatu 3, 18100 Heinola.

Ilmoittaudu keikalle (Heinola)

 

27/11/2021
14:00 — 17:00 (3h)

Heinola