LAHTI: Kansallispukutuuletus Launeen keskuspuistossa

MILLOIN:  Ma 5.8. klo 13-15, vapaaehtoisten opastus tehtäviin klo 12.30 alkaen 

MITÄ: Kansallispukutuuletus puistokävelynä yhdessä Kultakaaren asukkaiden kanssa

MISSÄ: Mainiokoti Kultakaari, Uudenpellonkatu 5, 15100 Lahti (sisäänkäynti Kaarikadun puolella)

LISÄTIETOJA: 

Tervetuloa kansallispukutuuletukseen Launeen keskuspuistoon ma 5.8. klo 13.00-15.00! Tuuletamme kansallispukuja puistokävelyllä yhdessä Mainiokoti Kultakaaren asukkaiden kanssa. Pukeudu omaan tai ystävän kansallispukuun tai yhdistä jokin puvun osa nykyvaatteisiin tai ota hengarissa roikkuva puku mukaasi tai tule muuten vain ilahduttamaan ikäihmisiä ja ihailemaan pukuloistoa. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai tekstiviestitse. Tulethan hyvissä ajoin klo 12.30 palvelutalon sisäänkäyntikatokseen (Kaarikadun puolella) kuulemaan alkuinfon. Lomista johtuvista syistä vapaaehtoisille ei poikkeuksellisesti lähetetä infokirjettä ennen keikkaa. 

Sateen sattuessa vierailemme Mainiokoti Kultakaaren neljässä yksikössä kansallispukuja esitellen ja niitä muistellen. 

Tällä keikalla vapaaehtoinen voi seurustella Kultakaaren asukkaiden kanssa ja tarvittaessa avustaa heitä ulkoilun aikana. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta. Vapaaehtoisen ei tarvitse sitoutua toimintaan, vaan yksikin välittämisen kerta on arvokas!

 ILMOITTAUTUMINEN:

Keikalle ilmoittaudutaan  alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse:  lahti@siskotjasimot.fi. Myös puhelimitse 041-3118045 voi lähettää tekstiviestin osallistumisesta, mutta kesälomasta johtuen numeroon ei voi soittaa. Loman takia ilmoittautumiset kirjataan vasta ma 5.8. juuri ennen keikkaa.

Ilmoittaudu keikalle (Lahti)

05/08/2024
13:00 — 15:00 (2h)

Lahti