Haluaisitko Sinä mukaan KAMERA- TAI RUNOKAVERIKSI Ystävänpäivä-tervehdyksiin? Ilmoittautuminen tähän pop up -vapaaehtoiskeikalle mahdollisimman nopeasti menovinkit@kotikunnas.fi. Mukaan mahtuu rajallinen määrä vapaaehtoisia, jotta pystytään kaikki kuvat ja runot huomioimaan tervehdyksessä.

KAMERAKAVERIT ottavat kuvia pitkin Turkua ja lähiseutua ja lähettävät ne meiltä saatavien ohjeiden mukaisesti meille. Kokoamme kuvista ja tulleista runoista yhteisen Ystävänpäivä-videotervehdyksen palvelutalojen info-TV:llä ja tietokoneilla näytettäväksi asukkaille. Osalla palvelutalojen ikääntyneistä ei ole mahdollisuuksia kierrellä kaupungilla, metsissä ym., niin tämän videotervehdyksen myötä tuodaan Ystävänpäiväksi tuulahdus talon ulkopuolelta sisälle. Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n palvelutalo Kotikunnaassa olevan Kuukauden kuva -taulun kokemuksesta tiedämme kuvien herättävän asukkailla keskustelua ja muistelua tutuista paikoista. Tämän videotervehdyksen lähetämme Kotikunnaan lisäksi myös muualle palvelutaloihin, ehkä myös verkkoon.

RUNOKAVERIT kirjoittavat runoja tai mietelauseita, jotka lahjoittavat tähän tervehdykseen käytettäväksi. Tervehdystä saatetaan jakaa palvelutalojen lisäksi myös yleisesti verkossa muillekin iloksi. Muista ilmoittautua!

27/01/2021 — 02/02/2021
09:00 — 15:30 (150h 30′)

Turku