ULKOILUKEIKKA

MILLOIN: Keskiviikkona 16.8. klo 13-14.

MITÄ: Ulkoilemme palvelutalon lähimaastossa kävellen ja pyörätuoleja työntäen, ja palaamme sen jälkeen pihalle nauttimaan ulkopeleistä (mölkky ym.) ja iltapäivän kahveista asukkaiden kanssa jutustellen.

MISSÄ: Jokikartano, Kuokkalan alue. Tahvosentie 26, Jyväskylä. (Naapuritalossa sijaitsee Jokihovi, ovat kaksi eri palvelutaloa.)

LISÄTIETOJA: 

Siskot ja Simot järjestää Jokikartanon palvelutalon kanssa ulkoilukeikan, jonka aikana käymme kävelyllä yhdessä asukkaiden kanssa palvelutalon lähimaastossa ja palaamme sitten talon pihalla sijaitsevaan oleskelutilaan nauttimaan kahvista, pihapeleistä ja hyvästä seurasta ikääntyneiden asukkaiden kanssa. Vapaaehtoiset työntävät kävelyn aikana pyörätuoleja tai ovat muutoin kävelyn tukena ikäihmisille, ja ovat läsnä seurustelemassa heidän kanssaan kahvien ja pihapelien aikana.

Ilmoittautuneet saavat lisäohjeita sähköpostitse ennen keikkaa mm. tapaamispaikasta ja pyörätuolin käsittelystä, mutta emme vaadi koulutusta tai kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, voit tulla mukaan ihan omana itsenäsi. Emme edellytä sitoutumista keikkoihin jatkossa, jo yksikin osallistuminen on arvokas!

Lapset ovat erittäin tervetulleita keikalle aikuisen seurassa, voitte tulla vaikka koko perheen voimin mukaan iloiseen yhdessäoloon!

ILMOITTAUTUMINEN: Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla jyvaskyla@siskotjasimot.fi.

Ilmoittaudu keikalle (Jyväskylä)

16/08/2023
13:00 — 14:00 (1h)

Jyväskylä