MILLOIN: 4.11.4.2022

MITÄ: Vapaaehtoiset askartelevat omatoimisesti pääsiäiskoristeita ja -kortteja ja toimittavat niitä Keltinmäen päiväkeskukseen. Ikäihmiset voivat päiväkeskuksella käydessään ottaa sieltä mukaan koristeen ja/tai kortin.

MISSÄ TEHDÄÄN: Askartelu omatoimisesti kotona, kaverin luona, kouluissa, päiväkodeissa, kerhoissa…

MINNE JA MILLOIN TOIMITETAAN: Pääsiäiskoristeet ja -tervehdykset toimitetaan Keltinmäen päiväkeskukseen. Osoite: Keltinmäentie 15, 40640 Jyväskylä.

Kortteja voi tiputtaa Päiväkeskuksen postilaatikkoon 4.-11.4.2022. Postilaatikko sijaitsee kirjaston puoleisella seinällä. Myös Sienitien puoleisessa Päiväkeskuksen ulko-ovessa on postiluukku. Laitathan kortin tai vaikkapa haitariksi taittuvan tipukoristeen mielellään kirjekuoreen, jotta se pysyy ehjänä ja kauniina.

Päiväkeskuksen henkilökunta ottaa vastaan esim. postilaatikkoon mahtumattomia ja särkyviä koristeita ma 4.4. klo 14-16, ti 5.4. klo 14-16 sekä ma 11.4. klo 14-16. Soita Sienitien päädyn puoleista ovikelloa ja jätä pääsiäistoivotuksesi henkilökunnalle.

Mikäli haluat postittaa korttisi, laitathan sen kirjekuoressa matkaan hyvissä ajoin, jotta se on perillä viimeistään ma 11.4. Osoite: Keltinmäen päiväkeskus, Keltinmäentie 15, 40640 JKL.

LISÄTIETOJA: Tervetuloa mukaan keväiselle, pääsiäistä juhlistavalle, välittämisen keikalle, jolla vapaaehtoiset askartelevat omatoimisesti pääsiäiskoristeita ja -kortteja ikäihmisten iloksi. Voit myös vaikka runoilla tervehdykseesi aivan uuden, oman pääsiäisrunon, mutta ihan perinteiset iloisen tai kivan pääsiäisen toivotukset riittävät myös hyvin.

Yhteistyötahona toimii tällä kertaa Keltinmäen päiväkeskus eli Keltinmäen kuntouttava päivätoiminta ja iäkkäiden päivätoiminta. Heidän palvelujaan käyttää viikoittain noin 70-90 ikäihmistä.

Mikäli koristeita tuleekin valtavasti, pyrimme toimittamaan niitä edelleen erilaisia yhteistyökanavia apuna käyttäen myös alueen muiden ikäihmisten iloksi. Kannattaa siis tarttua tipunkeltaiseen kartonkiin, pirteänvärisiin tusseihin ja vaikka kimallekoristeisiin ja antaa luovuuden viedä.

Asioithan päiväkeskuksella vain terveenä. Kiitos.

Siskojen ja Simojen Jyväskylän toimintakoordinaattorin ja tämän Välittämisen keikan koordinoijan, Karoliina Veijon, tavoitat sähköpostitse osoitteesta jyvaskyla@siskotjasimot.fi sekä puhelimitse numerosta 050 551 5123.

ILMOITTAUTUMINEN: mielellään viimeistään ke 6.4.2022 alla olevalla lomakkeella. Näin osaamme hieman ennakoida osallistujien, koristeiden ja korttien määrää ja saamme lähetettyä sinulle kiitoskirjeen kampanjan päätyttyä. Lisätietoja-kenttään voit kirjata mm. mitä aiot askarrella tai onko mielessäsi kenties kortin kirjoittaminen. Jos ilmoitat mukaan vaikkapa kerhoporukan, niin kirjaa osallistujien määrä, kerhon nimi jne.

 

Ilmoittaudu keikalle (Jyväskylä)

08/04/2022 — 11/04/2022
00:00 — 23:55 (95h 55′)

Jyväskylä