LUCIA KULKUE -KEIKKA  

MILLOIN: Sunnuntaina 10.12. klo 13.30 – 15.15

MITÄ: Lucia-kulkueet, Lucia-neidot ja laulajat, kiertävät palvelutalojen eri kerroksissa kahdessa eri ryhmässä   

MISSÄ: Jampan palvelutalot, jotka samassa pihapiirissä (Vaahterakoti, Lehmustokoti ja Pihlavistokoti), Jampankaari 1, Järvenpää

LISÄTIETOJA: 

Tapahtuman järjestää Keski-Uudenmaan tanssiopisto KETO ja Siskot ja Simot. Tule mukaan Lucia-kulkueeseen vapaaehtoiseksi laulajaksi. Ihanat Lucia-neidot tulevat tanssiopiston kautta. Laulamme myös joululauluja. Lucia-kulkueet kiertävät kahdessa ryhmässä kolmessa eri palvelutalossa, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä, kaikissa kerroksissa tuoden valoa ja lämmintä mieltä palvelutalojen asukkaille.

Kokoontuminen tapahtuu noin 15 min ennen keikan alkua ja keikan jälkeen kokoonnumme vielä hetkeksi tunnelmia ja havaintoja varten.

Emme edellytä mitään koulutusta tai kokemusta vapaaehtoistoiminnasta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan ihan omana itsenäsi. Jo yksikin osallistuminen välittämisen keikalle on arvokas ja tuo iloa ikäihmisen arkeen!

ILMOITTAUTUMINEN:  6.12. mennessä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla jarvenpaa@siskotjasimot.fi tai puhelimitse suoraan Irmalle 040 1692215

Ilmoittaudu keikalle (Järvenpää)

10/12/2023
13:15 — 15:30 (2h 15′)

Järvenpää