HARAVOINTITALKOOT  

MILLOIN: Lauantaina 28.10. klo 14-15.30

MITÄ: Haravoimme muutamissa ennakkoon sovituissa kohteissa Järvenpään alueella auttaen kotona asuvia ikäihmisiä syksyn pihatöissä

MISSÄ: Kohteet ilmoitetaan myöhemmin

LISÄTIETOJA: 

Siskot ja Simot järjestää perinteisen haravointikeikan auttaen näin ikäihmisiä saamaan pihapiirinsä kuntoon ennen talven tuloa. Haravoimme leppoisasti nauttien raittiista ulkoilmasta ja muiden vapaaehtoisten seurasta.

Ilmoittautuneet saavat lisäohjeita sähköpostitse ennen keikkaa mm. tapaamisajasta ja -paikasta sekä tarkemmat ohjeet kohteista. Kokoontuminen tapahtuu näin ollen noin puoli tuntia ennen keikan alkua ja samalle paikalle kokoonnumme myös keikan jälkeen.

Emme edellytä keikalle osallistumiseen muuta kuin reipasta mieltä ja auttamisen halua joko oman haravan kanssa tai meiltä saat myös haravan lainaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan ihan omana itsenäsi. Jo yksikin osallistuminen välittämisen keikalle on arvokas ja auttaa sekä ilahduttaa ikäihmisen arkea!

ILMOITTAUTUMINEN:  20.10. mennessä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla jarvenpaa@siskotjasimot.fi tai puhelimitse 044 9733844

Ilmoittaudu keikalle (Järvenpää)

28/10/2023
13:30 — 16:00 (2h 30′)

Järvenpää