MILLOIN: 6.4. klo 15-18, tehtäviä vapaaehtoisille klo 14-19

MISSÄ: Tapiolan palvelukeskus, Länsituuli 1 A, 02100 Espoo (3. kerros)

LISÄTIETOJA TANSSEISTA: Tapiolassa tanssitaan huhtikuussa korot kattoon ja pannaan jalalla koreasti, kun iki-ihana Paula Koivuniemi tulee viihdyttämään Espoon ikäihmisiä Siskojen ja Simojen Senioritansseihin! Tanssin taikaa on myös Uudenmaan pyörätuolitanssijoiden esityksessä, jonka jälkeen he tanssivat yleisöä. Väliaikana tunnelman kohottamisesta vastaa DJ Juza. Tervetuloa tansseihin ja nauttimaan tunnelmasta! 

LISÄTIETOJA VAPAAEHTOISILLE: Lähde mukaan vapaaehtoiseksi! Tarjolla on erilaisia tehtäviä, kuten tilan valmistelua ja siivousta ennen ja jälkeen tapahtuman, tanssiväen vastaanottamista, narikkahenkilökunnan virkoja, tarjoiluissa auttamista sekä ikäihmisten tanssikaverina ja seurana olemista. Et tarvitse aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, voit tulla mukaan tavallisen ihmisen taidoin. Voit olla paikalla omien aikataulujesi mukaan, koko keikan ajan klo 14-19 tai vain osan ajasta.

Tilan henkilömäärärajoituksen vuoksi ilmoittaudu osallistujaksi tai vapaaehtoiseksi viimeistään sunnuntaina 3.4. Lisätietoja tapahtumasta sähköpostitse espoo@siskotjasimot.fi tai 041 3132886.

Tulethan terveenä ja huolehdit, että sinulla on asianmukainen suoja koronatautia vastaan.

Tila on esteetön.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ, EMME OTA ENÄÄ UUSIA ILMOITTAUTUMISIA!

06/04/2022
15:00 — 18:00 (3h)

Espoo