Poikkeuksellisena aikana on tärkeää muistaa ikääntyneitä ja tehdä näkyväksi se, ettei heitä ole unohdettu. Siskojen ja Simojen aineettomat lahjat tuovat aidosti hyvää mieltä sekä saajalleen että antajalleen.

Jokaisella ikäihmisellä on oikeus hyvään vanhuuteen. Pitkittynyt koronapandemia on lisännyt ikääntyneiden yksinäisyyttä sekä tarvetta iloon ja kohtaamiseen. Läheisten tapaaminen on vaikeutunut, arjen aktiivisuus on laskenut ja monen ikääntyneen mieli on matalalla. Aineettomalla joululahjalla sinä voit vaikuttaa.

Siskot ja Simot tuo toiminnallaan iloa ja valoa ikäihmisten arkeen: se järjestää ikääntyneiden iloksi Välittämisen keikkoja, jotka ovat täynnä lämpöä ja ylisukupolvisia kohtaamisia.

Aineettomien lahjojen avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi ulkoiluretkiä, onnenbingoa, hemmotteluhetkiä, lettukestejä ja jouluaiheisia keikkoja. Tärkeiden lahjoitusten ansiosta pystymme kattamaan toiminnasta koituvia kustannuksia.

Antamalla saa paljon myös itse. Välittämisen lahjat tuovat kolminkertaisen ilon niin ikääntyneelle, lahjan saajalle kuin sen antajallekin. Kaiken lisäksi lahjasta kiittää ympäristö: aineeton lahja on eettinen ja ekologinen valinta!

Lue lisää aineettomista lahjoista täältä! >

Yritys – näytä, että välität

Myös yritykset voivat tehdä joululahjoituksen Siskoille ja Simoille. Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen on vastuullinen vaihtoehto perinteisille liikelahjoille ja joulukorttirahojen käytölle. Samalla se kertoo yrityksesi arvoista sidosryhmillenne.

Yrityslahjoitusten avulla ehkäisemme ikäihmisten yksinäisyyttä ja osattomuutta järjestämällä Välittämisen keikkoja, joissa ikääntyneet tulevat nähdyiksi ja kohdatuiksi. Nitrodiskot, ulkoiluretket, leivontatalkoot ja lukuisat muut tempaukset tuovat ikääntyneiden elämään sydäntä lämmittäviä kohtaamisia ja onnen tunteita.

Teet lahjoituksen nopeasti ja helposti yrityslahjoituslomakkeella. Lomakkeen täytön jälkeen saat välittömästi linkin materiaalipankkiin, josta löydät lahjoituksestanne kertovaa sähköistä viestintämateriaalia. Sen avulla voitte helposti viestiä työntekijöille ja muille sidosryhmille lahjoituksestanne ja toivottaa samalla hyvää joulua. Materiaali sopii myös sosiaalisen median viestintään.

Lahjoittajien tuki on toiminnallemme korvaamattoman arvokasta. Pienikin summa mahdollistaa suuren ilon. Kiitos, että välität!

Tee yrityslahjoitus! >