Järvenpään Rantapuistossa torstaina 6.6.2024 kello 9.30 -15 järjestettävä Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen rento tapahtuma, johon kuka tahansa voi osallistua! Päivä on rakentunut järvenpääläisten omista ideoista sekä liikuntatoimijoiden tarjonnasta: päivä täyttyy ohjatusta liikunnasta, mielenkiintoisista lajikokeiluista kuten asahista, memodancesta, minigolfista, pelailusta sekä päivän päättävästä hupailu-olympialaisista. Kaappaa tänne kaveri mukaan!

Pop up -mummola tekee paluun

Viime talvena ensimmäisestä kertaa järjestetty Pop up -mummola palaa torstaina 6.6. osana Unelmien liikuntapäivän ohjelmistoa. Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja mukavaa puuhaa, kuten hiekkakakkujen askartelua, keinumista ja iloista leikkiä. Mukaan vapaaehtoiseksi pop up -mummoksi tai papaksi voit ilmoittautua täältä >

Pop up -mummola järjestetään Järvenpään Rantapuistossa leikkipuisto Silkkiuikuissa kello 9.30 – 10.45.

Liikuntapäivän kokonaisuutta koordinoi Suomen Olympiakomitea. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua – pääasia on, että liike lisääntyy! Voit kokeilla useampaa lajia, ja viettää vaikka koko päivän rennosti liikkuen. Kaikki aktiviteetti on maksutonta ja pyritään tekemään mahdollisimman saavutettavaksi.

Unelmien liikuntapäivän koko ohjelman voit kurkata TÄÄLTÄ>

Lisätiedot

Unelmien liikuntapäivää koordinoivat Järvenpään Siskot ja Simot sekä Järvenpään kaupunki, järjestäjinä mm. Järvenpään Latu ja muita liikuntatoimijoita. Ammattilaisohjaajien rinnalla liikuntalajien pariin ohjaavat vapaaehtoiset ja kaupungin kesätyöntekijät.