Suurten sävelten, tunteiden ja tulkitsijoiden Ikivihreän kesäkonsertin tallenne on nyt vapaasti katsottavissa ja kuunneltavissa Siskojen ja Simojen YouTube-kanavalla. Nauti koko tunti tai tunnelmapala kerrallaan – tai soita, tanssi ja laula vaikka yötön yö tai koko kesä läpeensä. Tämä konsertti kestää kulutusta.

Siskojen ja Simojen ikäihmisille lahjoittamassa kesäkonsertissa esiintyvät Marita Taavitsainen, Mikael Konttinen ja Teijo Lindström. Konsertti lähetettiin suoratoistona ja taltioitiin Krapin Pajalla Tuusulassa 11.6.2020.

– Konsertissa aistii erityisen laulamisen ja esiintymisen ilon poikkeuksellisen kevään jälkeen. Hienot artistit esittävät koskettavia tulkintoja ikivihreistä kappaleista, Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

– Toivoisimme, että konsertista pääsisivät nauttimaan pitkin kesää myös palvelutalojen ja hoivakotien asukkaat yhdessä tai erikseen. Ja kaikki ikäihmiset, koska heille kesäkonsertin erityisesti lahjoitimme. Sekin olisi hienoa, jos eri sukupolvet voisivat katsoa konserttia yhdessä YouTubesta, Väisänen sanoo.

Konsertissa kuullaan 14 sykähdyttävää ikivihreää: mm. Olavi Virran, Georg Otsin, Tapio Rautavaaran, Reijo Taipaleen, Katri Helenan, Jukka Kuoppamäen, Henry Theelin ja Johnny Liebkindin tunnetuksi tekemiä hittejä.

Toivotamme nautinnollisia musiikkihetkiä!

Konserttiin pääset täällä.