Koronakevään yksinäisyyden katkaisemiseksi järjestetty Kevätterveiset-kampanja ilahdutti yksin ja palvelutaloissa asuvia ikäihmisiä kymmenellä paikkakunnalla.

Toukokuussa eri puolilla Suomea järjestetty Kevätterveiset-kampanja keräsi 3 460 tervehdystä: kortteja, kirjeitä, runoja, piirustuksia, maalauksia, itse tehtyjä puuhatehtäviä ja ristikoita, päiväkotilasten laulutervehdyksen, villasukkia ja suklaata.

Terveisiä askarreltiin kotien lisäksi ahkerasti monissa kouluissa ja päiväkodeissa. Poikkeusolot yhdistivät tänä keväänä eri ikäiset suomalaiset. Koululaiset toivottivat yli 70-vuotiaille lähettämissään terveisissä voimia, terveyttä, toivoa ja iloa. Sitä terveiset myös toivat saajilleen.

Muista ajatella mukavia.
Olet vahva.
Jaksa vielä.
Voimia! Kaikki menee vielä hyvin!
(Otteita Kellokosken ja Vaunukankaan alakoululaisten terveisistä Tuusulasta)

Tämä on ollut ihana idea näin poikkeusaikana. Raikas tuulahdus asukkaillemme talon ulkopuolelta.
En oikein tiedä mistä tämä kortti tuli, mutta olipas kiva yllätys.
(Kevätterveisten saajien kommentteja Turusta)

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti Kevätterveiset-kampanjan yhteistyökumppaneineen Helsingissä, Lahdessa, Loviisassa, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Porvoossa, Raumalla, Sipoossa, Turussa ja Tuusulassa. Kampanjassa haastettiin ihmisiä lähettämään postitse iloisia terveisiä tuntemattomille ikäihmisille.

Lisätiedot:
yhteisökoordinaattori Sini Hirvonen, sini.hirvonen@siskotjasimot.fi /050 544 5900
toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi / 050 545 3145