Vuoden 2022 Runoluuri-tempaus on päättynyt.

Runoluuriin osallistui yhteensä noin 150 vapaaehtoista ja runopuheluista pääsi nauttimaan lähes 200 ikäihmistä. Lämmin kiitos vapaaehtoisille!

#Kosketarunolla

Meidän tulisi sanoa toisillemme,
ei anteeksi, kun tönäisin
vaan kiitos kun kosketit.

Eeva Kilpi

Saako runous sydämesi sykkimään? Kaipaatko kohtaamista yli sukupolvien? Tule mukaan Runoluuriin!

Siskot ja Simot järjestää jälleen suositun Runoluuri-tempauksen, joka on puhelimitse tapahtuva, kahden ihmisen vuorovaikutuksellinen kohtaaminen runon äärellä. Puhelimessa lausuttu runo on tapa osoittaa välittämistä ikäihmisille aikana, jolloin mahdollisuudet kasvokkaisiin kohtaamisiin ovat rajatut.

Puhelun soittajana toimii Siskojen ja Simojen vapaaehtoinen. Maksuttoman runopuhelun voi tilata itselleen tai ikääntyneelle läheiselleen, joka kaipaa arkeensa ripauksen runoutta. Runopuhelu on myös oivallinen äitienpäivälahja!

Voit tilata itsellesi tai tutulle ikäihmiselle maksuttoman runopuhelun numerosta 09 3152 4400 (puhelun hinta: pvm/mpm). Runotilauksia voi soittaa puhelimitse 25.4.–18.5. ma–to klo 9–14. Puhelu ei kuitenkaan ole yllätys: varmistathan, että puhelun vastaanottaja on siitä tietoinen ja valmis vastaanottamaan sen.

Voit tilata runon seuraavista teemoista: äitienpäivä, ilo ja onni, isänmaa, luonto, perhe ja koti tai rakkaus ja ystävyys. Puhelinsoitolle voi toivoa myös sopivaa ajankohtaa.

Vapaaehtoiseksi runopuhelun soittajaksi voi ilmoittautua 4.4.–21.4. keikkakalenterissamme. Kaikki vapaaehtoiset ohjeistetaan tehtävään ja heidän käytössään on Siskojen ja Simojen sekä asiantuntijoiden koostama runopankki, johon saa pääsyn ilmoittauduttuaan mukaan. Sinun ei tarvitse olla mestaritulkitsija tai riiminiekka, vaan kohtaamisen ilo riittää.

Runoluuri tuo iloa poikkeuksellisena aikana ja tarjoaa mieltä lämmittävän hetken luurin molemmissa päissä.

Sanotaan se siis runolla: Minä välitän!

Seuraa kampanjaa somessa ja osallistu: #runoluuri #kosketarunolla

LÄS PÅ SVENSKA: DIKTLUREN

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi