Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot tuo yhteistyössä Turun kaupungin ja Turun Lähimmäispalveluyhdistyksen kanssa vauhdikkaat tanssit kesän päätteeksi Uittamon lavalle torstaina 30.8. klo 13-15.

Uittamolla on totuttu näkemään perinteisesti lavatansseja varsinkin ikäihmisille kohdennettuna mutta Siskot ja Simot tekevät toisin. Luvassa on rokkia, diskoa ja tanssimusiikkia parhailta vuosikymmeniltä.

– Tämä on ikään kuin MummoDisco turkulaisittain, toteaa projektisuunnittelija ja Turun Siskot ja Simot -suunnitteluryhmän koollekutsuja Satu Järvenpää Liikkuva resurssikeskus -hankkeesta.

Lavalle nousee väkeä tanssittamaan Kyösti ja Ville Mäkimattila, Jussi Lammela, Turo Lento ja tilaisuuden juontajanakin toimiva Janiina Lehtonen. Bilettämisen lisäksi näillä ”minifestareilla” on mahdollisuus keskustella mieltä askarruttavista asioista Liikkuvan resurssikeskuksen palveluohjaajan ja järjestötyöntekijän kanssa.

– Siskot ja Simot pyrkii madaltamaan kynnystä osallistumiseen, niin ikäihmisille kuin vapaaehtoisille. Välittämisen keikka on mukana oleville hyvänmielen elämys, hymyilee toiminnanjohtaja Eero Väisänen Siskot ja Simot -yhteisöstä.

Ikäihmisille avoimessa ja ilmaisessa tempauksessa luodaan ylisukupolvisia kohtaamisia ja tarjotaan tilaisuus viettää vielä yksi loppukesän iltapäivä tanssien.

Välittämisen keikkaan vapaaehtoisena tanssittajana tai opastajana ei tarvita työkokemusta, vaan heille annetaan opastus tehtävään paikan päällä tuntia ennen tanssien alkua.

 

Lisätiedot:

projektisuunnittelija Satu Järvenpää
satu.jarvenpaa@kotikunnas.fi, 045 7750 0068