Virkattu mustekala on monelle tuttu, suloinen turvakaveri keskosille, mutta tiesitkö, että se on myös nokkela turvatuote muistisairaille? Kotona pehmeän mustekalakaverin hypistely tuntuu sormissa hyvältä ja rauhoittaa, sairaalassa elintärkeät letkut saavat olla rauhassa, kun sormet saavat muuta hypisteltävää.

Hurmaavat Hyvinkään Siskot ja Simot järjestävät huhti-toukokuussa Turvalonkero -virkkaustalkoot. Kampanja kestää 15.5.2018 saakkka. He tarvitsevat nyt sinun apuasi, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saa ikioman Turvalonkeron. Lonkerokaverit toimitetaan Hyvinkäällä palvelutaloissa, laitoksissa ja kotona asuville vanhuksille.

Supernainen tempauksen takana Mia Ruotsalainen Hyvinkään Siskoista ja Simoista. ”Kokemuksen mukaan yhden Turvalonkeron virkkaa n. 4 tunnissa”, Mia vinkkaa. Talkoot saivat hyvän startin, kun Hyvinkään uudet siskot, ihanat äiti ja tytär Maria Saarelainen ja Kaija Lindfors päräyttivät malliksi vaatimattomat 50 kappaletta värikkäitä turvakavereita sekä ohjeistuksen.

Nyt ei kun virkkuukoukut esiin ja hyvää mieltä tuottamaan #ihansimona!

Katso ohjeet Hyvinkään Siskojen ja Simojen Facebook-sivuilta!