Toimittaja Marianna Simo siirtyy Siskot ja Simot ry:n viestintäkoordinaattoriksi

Siskot ja Simot -yhteisön viestintäkoordinaattoriksi on nimitetty Keski-Uusimaan toimittaja Marianna SimoHän saa hartioilleen yhteisön viestintävelhon viitan edeltäjältään Saara Paajaselta, joka siirtyi Soste ry:n viestintätiimiin.

HuK Marianna Simo on kokenut paikallislehden toimittaja, joka osallistuu aktiivisesti keskusteluun sosiaalisessa mediassa. Simon tehtäviin uudessa työssä kuuluvat somemanagerin tehtävät ja verkkoviestintä, ja hän osallistuu myös ulkoiseen ja sisäiseen viestintään.

Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen kertoo Marianna Simon tuntevan jo ennestään yhteisön viestintää ja sen kehittämistarpeita, koska hän on osallistunut viime syyskaudella kutsuttuna jäsenenä yhteisön viestintäryhmän työskentelyyn. Väisänen kertoo myös vaikuttuneensa Marianna Simon aktiivisesta otteesta ja puhuttelevasta viestintätyylistä sosiaalisessa mediassa.
– Marianna on kirjallisen ja visuaalisen viestinnän ammattilainen, joten olemme innoissamme hänen saamisestaan viestintävelhoksi kehittämään laajentuvan yhteisömme luovaa viestintää, toteaa Väisänen.

Marianna Simo suhtautuu uuteen työhönsä innokkaan odottavasti.
– On todella hauskaa päästä osaksi Siskojen ja Simojen innostavaa ja vaikuttavaa kansalaistyötä. Sen kysyntä ja vaikutusmahdollisuudet näyttävät kasvavan koko ajan. On hienoa päästä tekemään luovaa välittämisen työtä tässä aktiivisten ihmisten yhteisössä, sanoo Simo.

Marianna Simo aloittaa uudessa tehtävässään helmikuun alussa.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, puh. 050 545 3145.