Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää hauskan koko perheen pop up- laskiaisriehan sunnuntaina 3.3.2019 klo 12-15 Vanhankylän kartanolla ja herättää näin Vanhiksen päiväksi eloon.

Laskiaisrieha on hyväntekeväisyystempaus, jonka tavoitteena on tuoda iloa kaikenikäisille ja samalla kerätä varoja ikäihmisten ilahduttamiseen Siskot ja Simot -yhteisön tapahtumissa. Iltapäivän ohjelmassa on jokaiselle jotakin: perinteisestä mäenlaskusta ja makkaranpaistosta poniratsastukseen ja tanssiliikuntaan. Siskot ja Simot toivottaa kaikenikäiset vieraat, lapset, aikuiset ja ikäihmiset tervetulleiksi tapahtumaan. Yhteisö haastaakin kutsumaan mukaan laskiaisriehaan myös isovanhemman tai muun tutun ikäihmisen.

Musiikki on tapahtumassa tärkeässä roolissa, sen avulla on tarkoitus saada väki myös liikkumaan. Tähän tarjoutuu tilaisuus ulkoalueen tapahtumarasteilla ja kartanon terassin monodiskossa, jota vauhdittaa DJ Juza Erti. Perheen pienimpiä liikuttavat Pikku-Kakkosestakin tuttu musiikkiteatteriduo Mimi ja Kuku, ja koko kansan lanteita keinuttaa ihana Meiju Suvas.

Kartanon kahvila on auki, ja siellä on tarjolla perinteisiä kahvilatuotteita, ulkoalueella myydään makkaraa tapahtuman ajan.

Tapahtumaa tukevat mm. Keski-Uudenmaan Osuuspankki ja Järvenpään kaupunki sekä useat muut yhteisöt.

Tällaista tapahtumaa ei järjestetä vain muutaman ihmisen voimin ja onneksi monet yhteistyökumppanit ja vapaaehtoiset ovat halunneet tulla mukaan tekemään hyvän mielen laskiaista yhdessä, iloitsee Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Eero kertoo pop up -vapaaehtoisille löytyvän monenlaista puuhaa liikenteenohjauksesta kahvilamyyntiin ja makkaranpaistoon.

Tapahtumaan voi ilmoittautua pop up- vapaaehtoiseksi sähköpostitse osoitteeseen jarvenpaa@siskotjasimot.fi. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy yhteisön nettisivulta www.siskotjasimot.fi ja Facebookista osoitteesta facebook.com/siskotjasimot.

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, 050 5453145