Siskot ja Simot käynnistää vapaaehtoisen kauppa-avun myös Kirkkonummella. Apu on tarkoitettu koronan vuoksi riskiryhmään kuuluville.

Vapaaehtoinen kauppa-aputoiminta käynnistetään LähiTapiola Uusimaan tuella.

— Turvallisuus ja terveys tarkoittavat ihmisten elämässä monenlaisia asioita. Siskojen ja Simojen kauppa-apu on konkreettinen teko, jolla lisätään ikäihmisten turvallisuutta ja edistetään heidän terveyttään, markkinointipäällikkö Christoffer Wickholm LähiTapiola Uusimaasta sanoo.

— Haluamme tarjota luotettavan ja turvallisen toimintamallin kauppa-aputoimintaan, Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Apu on tarkoitettu koronan vuoksi riskiryhmiin kuuluville: yli 70-vuotiaille ja sairauden vuoksi riskiryhmään kuuluville. Kauppa-apua ei voida antaa koronan tai koronaepäilyn vuoksi karanteenissa oleville.

Kauppa-apuun haetaan nyt vapaaehtoisia. Vapaaehtoisille välitetään kauppa-apupyyntöjä, joista voi valita itselleen sopivimman. Vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen ei sido jatkuvaan toimintaan eikä vaadi jäsenyyttä.

Vapaaehtoiseen kaupparinkiin ilmoittautuvat ja avunsaajat ohjeistetaan tarkoin ennen kauppareissuja. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen. Kauppareissuista ei vastaanoteta korvausta.

Siskot ja Simot välittää vapaaehtoista kauppa- ja apteekkiapua nyt kahdeksassa kunnassa Uudellamaalla: Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Sipoossa, Porvoossa ja Kirkkonummella. Mäntsälässä, Sipoossa ja Kirkkonummella kauppa-apua annetaan LähiTapiola Uusimaan tuella. Porvoossa Siskot ja Simot välittää vapaaehtoisia Porvoon SPR:n järjestämään kauppa-apuun.

 

Tarvitsetko kauppa-apua tai haluatko antaa sitä Kirkkonummella? Ota yhteyttä:

kirkkonummi@siskotjasimot.fi / 044 244 3267 (puhelut ma–pe 9–15)

 

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi / 050 545 3145