Loppuvuodesta Siskojen ja Simojen toiminta täydentyi uudella paikkakunnalla, kun remmiin hyppäsi Tampere. Nyt välittämisen keikoista voi iloita jo siis 24 eri paikkakunnalla!

Tampereella ikäihmisiä ilahduttavaa toimintaa suunnittelee ja koordinoi toimintakoordinaattori Marko Hilden, joka polkaisi välittämisen keikat vauhdikkaasti käyntiin kouluyhteistyön merkeissä. Koululaiset kävivät muun muassa pelailemassa ja laulamassa uusien ikäystävien kanssa, sekä ilahduttamassa heitä itse tekemillään korteilla.

”Viime syksynä oli ilo huomata, kuinka hyvin ja innokkaasti koulut ja opettajat ottivat vastaan välittämisen keikat. Lapsista ja nuorista on paistanut selkeä ilo ja into, kun ovat saaneet leikkiä, laulaa ja seurustella palvelutalojen asukkaiden kanssa. Tämä riemu ei ole voinut olla tarttumatta myös koordinaattoriin! On ollut erittäin antoisaa ja mielekästä olla osa tätä sukupolvien välistä tärkeää ja merkityksellistä vuorovaikutusta. Se on ollut kuin palkka palkan päälle”, iloitsee Hilden.

Seuraavaksi Tampereella laitetaan jauhot pöllyämään kun vuorossa on Leivo iloa ikäihmisille -tempaus, jonka tarkoituksena on viedä ystävänpäivän iloa palvelutalojen asukkaille kotitekoisten pullien, kuivakakkujen ja muiden lämpimäisten muodossa. Mukaan voi ilmoittautua 7.2. saakka täältä.

Tulevia kevään keikkoja suunnitellaan jo kynä sauhuten.

”Tulevalta keväältä odotan vähintään samankaltaista iloa ja onnistumista työssäni. Koen olevani etuoikeutettu saadessani järjestää sisällöllisesti laadukkaita, sosiaalisesti mielekkäitä ja kaikkia osapuolia rikastuttavia pop-up tapahtumia. Parempaa fiilistä ei Siskojen ja Simojen koordinaattori voisi toivoa, unelmaduuni”, Hilden kiteyttää.