Kevään viimeinen MummoVaariDisco Porvoossa veti Taidetehtaan Tehdashalliin noin 90 hyväntuulista tanssijaa toukokuisena perjantaina. Koska paikka itsessään on niin tunnelmallinen, pääsi ”valmistelutoimikunta” tällä kertaa helpolla kun varsinaisia koristeita ei tarvittu laisinkaan. Kuten aina, alkuun discodiivat lymysivät salin reunoilla kunnes esitanssija Kadi rohkaisi väen lattialle. Kun vauhtiin päästiin niin useimmat eivät olisi malttaneet joraamista lopettakaan! Välillä oli kuitenkin hyvä käydä kahvilla tai vähintäänkin hörppäämässä salin ulkopuolella lasillinen vettä, jotta jaksoi taas antaa DJ Antzun musiikin viedä mukanaan.

Ikäihmisten discon sisäänpääsyn voi tunnistaa oven pieleen parkkeeratusta menopelistä. Travoltat ja discodiivat valtasivat tanssilattian. Toimiston bilehileet Saara ja Virve olivat fiiliksissä Porvoossa.

Uskollisimmat viihtyivät tanssin sykkeessä ensirytmeistä aivan viimeiseen biisiin saakka. Puolivälissä pirskeitä mukaan liittyi myös eläkkeelle jäävän kollegansa läksiäisiä viettänyt joukko.

Tanssiattialla ei tarvinnut yksin seisoskella vaan seuraa löytyi kaikkiin biiseihin!

MummoVaari-/SeniorDisco toi toivottua vipinää Porvooseen ja hymyilevät (joskin hiukan hikeä puskevat) vieraat tuskailivat lähtiessään viikonlopun viettoon, miten pitkä aika on odottaa syksyyn seuraavaa discoa. Kuka tietää, josko innostuisimme kehittelemään kesällekin jotain Välittämisen keikkaa, jos innokkaita siskoja ja simoja tulee mukaan järjestelyihin… Jos ei niin 13.9. taas jorataan Taidetehtaalla #ihansimona!