Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot tuo yhteistyössä Hyvinkään VapaaehtoisVoimalan kanssa discopallon loistetta ja tanssin taikaa Hyvinkään kaupungintalon aulaan lauantaina 1.12. klo 13-15.

Hyvinkään joulukuu käynnistyy retroilun merkeissä. Varsinainen tapahtuma alkaa klo 13 mutta paikalle kaupungintalolle voi hyvin tulla jo puoli yhdeltä, jolloin Kahvila Donner avautuu ja DJ Juza Erti aloittaa pyörittää levyjä. Luvassa on diskoa ja tanssimusiikkia retrohengessä. Varsinaiseksi tanssittajaksi ja viihdyttäjäksi lavalle nousee tangokuningas Teijo Lindström ja orkesteri Royal Sound.

– Retrotanssit ovat hieno huipennus tapahtumarikkaalle syksylle, iloitsee Sari Turpeinen VapaaehtoisVoimalasta.

Koska Retrotanssit ovat lauantaina tarjoutuu tässä tilaisuus myös ikääntyvien työssäkäyville omaisille hakea läheisensä palvelutalosta tai kodistaan mukaan yhteiseen iltapäivään tanssien ja musiikista nauttien. Tapahtuman järjestelyissä ovat olleet mukana myös Hyrian lähihoitajaopiskelijat osana kouluprojektiaan.

– Siskojen ja Simojen Välittämisen keikoilla löytyy monenlaista puuhaa pop up -tapahtumavapaaehtoisille koristelusta vieraiden vastaanottoon. Kokemusta tehtävistä ei tarvita, ainoastaan hyvää mieltä ja halua osallistua. Ja tehtävien välissä pääsee itsekin joraamaan tanssilattialle, vinkkaa Eero Väisänen Siskot ja Simot -yhteisöstä.

Ikääntyville, heidän ystävilleen ja vapaaehtoisille suunnatussa tempauksessa luodaan ylisukupolvisia kohtaamisia ja tarjotaan tilaisuus viettää iltapäivä tanssien pikkujouluhengessä discopallon loisteessa.

Retrotansseihin on vapaa pääsy. Kahvila Donner avoinna klo 12.30-15, A-oikeudet.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: hyvinkaa@siskotjasimot.fi, p. 044 9733844