Siskot ja Simot – luovan välittämisen yhteisö organisoi hyvän mielen matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa. Siskot ja Simot tuovat iloa ja virkistystä ikäihmisille ja vapaaehtoisille 14 paikkakunnalla, joilla pop up -tapahtumamme eli ”Välittämisen keikat” luovat osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Haemme palvelukseemme nyt yhteisökoordinaattoria ainakin kolmeksi vuodeksi 1.2.2020 – 31.12.2022 ja aluekoordinaattoria ajalle 1.2.-31.12.2020.

Yhteisökoordinaattorin tehtäviin kuuluu pitää yhteyttä yhteisömme paikallisiin vapaaehtoisista muodotuneisiin toimintaryhmiin ja niiden yhteyshenkilöihin, tukea ja innostaa heitä tapahtumien suunnittelussa, markkinoinnissa ja organisoinnissa, sekä huolehtia toiminnan arvioinnista ja raportoinnista. Yhteisökoordinaattori myös verkostoituu ja vakiinnuttaa toimintaa paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä viestii toiminnasta myös sosiaalisessa mediassa.

Aluekoordinaattorin tehtävänä on markkinoida ja käynnistää yhteisömme toimintaa neljässä Itä-Uudenmaan kunnassa (Porvoo, Loviisa, Sipoo ja Mäntsälä) ja Kirkkonummella, verkostoitua paikallisten kumppaneiden kanssa sekä raportoida toiminnasta.

Tehtävien pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Arvostamme hyviä ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Vapaaehtoistoiminnan ja järjestötoiminnan tuntemuksesta sekä markkinointihenkisyydestä on hyötyä tehtävissä. Tehtävissä tarvitaan valmiutta joustaa työajoissa, sillä tapahtumat järjestetään usein viikonloppuisin. Tehtävät sisältävät kenttätyötä, ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Aluekoordinaattorille ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme antoisan merkityksellisen työn, jossa koordinaattori pääsee osaksi yhteisömme ison tarinan kerrontaa ja pioneerityötä tekevän tehokkaan ja mukavan tiimimme jäseneksi. Toimistomme sijaitsee Järvenpään keskustassa, jossa työajat joustavat tarvittaessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Yhteisökoordinaattorin palkkaus rahoitetaan STEA:n kohdennetulla toiminta-avustuksella ensin kolmeksi vuodeksi (2020-22). Aluekoordinaattorin määräaikainen rekrytointi rahoitetaan LähiTapiola Uusimaan lahjoituksella.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eero Väisänen, puh. 050 545 3145 (tiedusteluihin vastataan 18.12. klo 13-16 ja 20.12.klo 9-12).

Hakemukset sähköisesti 3.1.2020 mennessä eero.vaisanen@siskotjasimot.fi otsikolla ’Hakemus yhteisökoordinaattorin/aluekoordinaattorin tehtävään’ riippuen siitä, kumpaa paikkaa haet. Liitä CV hakemukseen. Otamme mielellään vastaan myös videohakemuksia linkkinä.