Siskot ja Simot organisoi ketterästi antoisaa ja ilahduttavaa matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa. Pop up -toimintamallimme ”Välittämisen keikat” ja kampanjat luovat osallisuutta ja yhteisöllisyyttä ikäihmisille ja heitä kohtaaville vapaaehtoisille. Yhteisömme tuo iloa ja virkistystä ikäihmisille yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisöömme, sinä oma-aloitteinen, idearikas ja aikaansaava viestintäkoordinaattori! Työsuhde on kokoaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa syyskuussa 2024 ja päättyy joulukuussa 2025.

Vastaat yhteisömme viestintästrategian mukaisen viestinnän toteutuksesta ja hoidat tarinallista sisällöntuotantoa lisäten yhteisömme tunnettuutta. Somemanagerin hommien lisäksi suunnittelet viestintämateriaaleja ja teet uutisia kotisivuille sekä uutiskirjeisiin. Viestintäkoordinaattorina tuet vapaaehtoisia ja työntekijöitä viestinnässä onnistumisessa sekä hoidat media- ja sidosryhmäviestintää yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Pääset myös osallistumaan järjestön muuhun toimintaan sovitulla tavalla.

Tehtävässä loistaaksesi odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä. Eduksi katsomme aiemman järjestötyön kokemuksen. 

Arvostamme raikasta, erottuvaa viestintää ja tarinoiden kerrontaa. Konkreettisesti työssä tarvitaan verkkoviestintäosaamista (WordPress), kokemusta eri viestintäalustoista (Canva, MailChimp), sosiaalisen median kanavien luontevaa hallintaa, visuaalista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme kokemusta Googlen ja Officen ohjelmien hallinnasta sekä valmiutta ottaa roolia tietoteknisten asioiden tukihenkilönä.

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen tiimin tuen sekä antoisan ja merkityksellisen työn, jossa pääset kertomaan yhteisömme isoa tarinaa. Toimistomme sijaitsee Järvenpään keskustassa, mutta käytännössä teemme työtä pitkälti etänä. Palkkaus on 2900-3300 euroa/kk kokemuksesta riippuen. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoja viestintäkoordinaattori Sonja Raskilta, sonja.rask@siskotjasimot.fi tai numerosta 044 240 2045. Puhelintiedusteluihin vastataan keskiviikkona 8.5. kello 14-15  ja tiistaina 14.5. kello 13-14.

Jätä hakemus sähköisesti viimeistään 31.5.2024 osoitteessa https://link.webropol.com/s/viestintakoordinaattori2024

Olemme sinuun yhteydessä hakuajan päätyttyä. Mikäli tulet valituksi seuraavalle kierrokselle, etähaastattelut järjestetään keskiviikkona 12.6.