Onko kaulin kasvanut käteesi kiinni? Haluaisitko tehdä hyvää? Pistä jauhot pöllyämään ja ilahduta samalla ikäihmisiä ystävänpäivänä!

Siskot ja Simot järjestää 23.1. – 13.2. Leivo iloa ikäihmisille -keikan, jonka myötä toteutetaan hyvän mielen leivontatalkoot Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Keravalla, Nurmijärvellä, Porvoossa, Riihimäellä, Savonlinnassa, Tampereella, Tuusulassa ja Vantaalla. 

Suussa sulavat leivonnaiset vievät jälleen 14.2. ystävänpäivän riemua ja iloa palvelutaloissa asuville ikäihmisille.

Siskot ja Simot haastaa keikkaan liittyvien paikkakuntien asukkaat osallistumaan leivontatalkoisiin: voit osallistua yksin, naapurin kanssa tai vaikka yhteistuumin koko perheen voimin! Jotta mahdollisimman moni mummo ja pappa saisi suun makeaksi, valitsethan leivonnaiseksi laktoosittoman ja pähkinättömän, hyvin säilyvän lämpimäisen. Sinun ei tarvitse olla kondiittoritason mestarileipuri, vaan tekemisen ilo riittää.

”Tämä on vuoden makein keikka! Jos koskaan on harkinnut vapaaehtoistoimintaan osallistumista, niin nyt on se hetki. Sopii muuten myös heille, joilla se jauhopeukalo on jäänyt keskelle kämmentä,” kannustaa aluepäällikkö Sari Turpeinen.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi leipojaksi valitsemalla oman paikkakuntasi tapahtuma keikkakalenteristamme. Keikkakalenterin tapahtumista löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ilmoittautumiseen liittyen. Ilmoittautuessasi saat tarkemmat tiedot leivonnaisten toimittamisesta nimettyyn palvelutaloon.

Leipomalla osoitat yhteisöllisyyttä ja välittämistä: olet ikäihmisistä vain yhden pullapitkon päässä.

Tehdään yhdessä maistuvia ystävyyden tekoja!

Lue lisää täältä >

Seuraa kampanjaa somessa ja osallistu: #leipomallalähemmäs #leivoiloa

Lisätiedot:

Aluepäällikkö Sari Turpeinen, sari.turpeinen@siskotjasimot.fi / 050 544 5266