Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot tempaisee yhdessä hedelmä- ja vihanneskapseleita ja hyvinvointijuomia valmistavan Juice Plus+ -yhtiön kanssa ja järjestää suuren pop up -tapahtuman Tampereen Koukkuniemen vanhainkotien ja tehostetun palveluasumisen ikäihmisille lauantaina 21.9. klo 15.

Yhteistyön taustalla on halu edistää ikäihmisten sosiaalista hyvinvointia yhdessä. Juice Plus+ -yhtiöllä on aktiivinen yhteiskuntakansalaisuuden ohjelma, jonka puitteissa heidän franchising-yrittäjänsä lähtevät nyt mukaan ensimmäiselle Välittämisen keikalleen Tampereella. Mukaan keikalle odotetaan jopa 150 pop up -vapaaehtoista, jotka viettävät iltapäivällä hetken yhdessä Koukkuniemen asukkaiden kanssa ulkoillen ja seurustellen.

Kuten kaikilla Siskojen ja Simojen keikoilla, tämänkin tapahtuman tavoitteena on kohtaaminen ja ilon tuominen yhdessä niin ikäihmisten kuin vapaaehtoistenkin elämään. Pop up -vapaaehtoiset ovat mukana vastuullisina kansalaisina, siskoina ja simoina, eivät yrittäjän tai myyjän roolissa.

– Siskot ja Simot haluaa käynnistää välittämisen kansanliikkeen, jossa ihmiset kohtaavat toisiaan ihmisinä yli sukupolvien. Toimintamme perustuu osallisuuteen, vastuullisuuteen, rohkeuteen ja iloon. Tampereen tapahtumassa yhdistyvät nämä arvot, ja onkin innostavaa käynnistää yhteistyö näin suuren vapaaehtoisjoukon kanssa, iloitsee Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Kyseessä on Siskojen ja Simojen ensimmäinen pop up -keikka Tampereella. Pohjoismaiden suurin vanhainkoti- ja tehostetun palveluasumisen kokonaisuus Koukkuniemi sopii keikan kohteeksi erinomaisesti.

– Meillä on hyviä kokemuksia yhteistyöstä suurienkin ryhmien kanssa ja lämpimästi toivotamme tämän pop up -vapaaehtoisten joukon tervetulleeksi viettämään iltapäivän hetkeä asukkaidemme kanssa, kertoo Koukkuniemen kehittämis- ja palvelupäällikkö Marjut Lindell.

– Yhteisen PowerDayn päätteeksi on hienoa päästä konkreettisesti mukaan antamaan aikaa hyvään ja kohtaamaan ikäihmisiä yhteisen ulkoiluhetken merkeissä, toteaa Juice Plus+ -yhtiön Pohjoismaiden johtaja Mattias Middleborn.

Lisätiedot:

Eero Väisänen
Perustaja, toiminnanjohtaja
eero.vaisanen(a)siskotjasimot.fi, 050 5453145
www.siskotjasimot.fi

Regina Flittner
Manager, Nordics Sales & Marketing
regina.flittner(a)JuicePlus.com, 09 942 450 875
www.juiceplus.com