Toimintakortit

15,00

Toimintakortit ovat ainoat laatuaan. Niissä korostuu ikäihmisten rooli aktiivisena toimijana ja siksi kuvamateriaaleissa nähdään nimenomaan ikääntyneitä ihmisiä tekemässä eri asioita. Toimintakorttien aiheet ovat monenkuntoisille ikäihmisille sopivia. Kuvat ovat hyvälaatuisia, informatiivisia sekä samaistuttavia. Tekstit ovat kookkaat ja selkeät.

Toimintakortteja on vyötteessä yhteensä 55 kappaletta ja ne ovat kokoa A6 (10,5 cm x 14,8 cm). Yksi korteista on ohjekortti, jossa kerrotaan korttien käyttömahdollisuuksista. Loput 54 korttia ovat vaihtelevia aiheita, jotka sopivat ikääntyneiden ryhmätoimintaan. Kaikissa korteissa on toiminnallinen kuva sekä kääntöpuolella aiheeseen johdatteleva teksti.

Toimintakortit ovat monikäyttöiset ja tarkoitus on, että niitä voidaan hyödyntää mahdollisimman laajalti ikäihmisten iloksi ja hyödyksi. Aiheet on mietitty sellaisiksi, että ne sopivat toteutettavaksi ohjaajan tai vapaaehtoisten ohjaamissa ryhmissä tai itseohjautuvien ryhmien kesken. Samalla olemme huomioineet myös palvelutaloympäristön ja esimerkiksi kahdenkeskisen toiminnan ikäihmisen kanssa (mm. ystävävapaaehtoinen, läheinen). Paitsi toiminnan suunnittelun tukena, kortteja voi käyttää myös keskusteluaiheina. Toimintakorttien toimitusaika on 5-8 arkipäivää.

Toimintakorttien esittelyvideo

113 varastossa


Osastot ,

Lisätiedot
Mitat 14,8 × 10,5 cm (senttimetri)
Tilaa uutiskirjeemme

Tutustu rekisteriselosteeseemme tämän linkin kautta!


Siskot & Simot

Tupalantie 10 A 6
04400 Järvenpää
toimisto@siskotjasimot.fi
044 9733844

Siskot & Simot

Tupalantie 10 A 6
04400 Järvenpää
toimisto@siskotjasimot.fi
044 9733844

Tilaa uutiskirjeemme