Meillä tehdään ihan simona hommia, jotta jokainen vanhus tulisi kohdatuksi.

Siskoilu ja simoilu sopii myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille. Meillä ei tarvitse liittyä jäseneksi tai sitoutua jatkuvaan toimintaan. Voit tulla keikkailemaan silloin, kuin sinulle sopii.

Pääset jakamaan hauskimmat hyväntekoideasi ja toteuttamaan ne muiden kanssa. Toimiston väki auttaa käytännön asioissa.

“Kerrankin sain olla kuin muutkin, ihminen ihmisten joukossa”

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä. Edistämme matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levitämme vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä. Ikäihmiset ovat maailman parhaita life coacheja – ei mikään yhteiskunnan kuluerä.

Järjestämme pop up -tyyppisiä tapahtumia eli välittämisen keikkoja: mummodiskoja, pappapiknikkejä – melkein mitä vaan, mitä halutaan ja toivotaan.

Jokainen meistä voi olla sisko tai simo. Kanssamme keikkailu ei vaadi erityistaitoja. Välittämisen keikoilla ihan tavalliset ihmiset ovat tähtiä.

600

Siskoa & Simoa

4700

Kohtaamista / vuosi

21

Kuntaa

Siskot ja Simot ry:n hallitus

Siskot ja Simot -yhteisön taustalla toimii Siskot ja Simot ry:n hallitus. Vuosikokouksessa 10.6.2020 valittiin hallitus uudelle toimikaudelle. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yhteisötyön asiantuntija Paula Toivanen.

Uudeksi jäseneksi hallitukseen valittiin tutkija Leena Alanko. Hallituksen jäseninä jatkavat Järvenpään entinen kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen, kulttuurituottaja Raija Kallioinen, yrittäjä Lauri Ollari, vastuullisuusasiantuntija Eveliina Nygren ja opettaja Jenni Sipola.

Uudeksi varajäseneksi valittiin toimittaja Alexandra Kral-Leszczynski. Varajäseninä jatkavat toimittaja Jaana Kosunen ja eläkeläinen Jarmo Salminen.

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia?

Ota yhteyttä!