LAHJOITA

LAHJOITA ILOA

Jos et voi antaa aikaasi, voit lahjoittaa meille haluamasi summan välittämisen keikkojen kustannusten kattamiseksi. Alla esimerkkejä tapahtumista, joita lahjoituksilla mahdollistamme. Valitse
mieluisa summa tai syötä omasi.

Kiitos lahjoituksestasi!

lahjoitus – valitsemasi summa

Syötä valitsemasi summa, jonka haluaisit lahjoittaa välittämisen keikkoihin.

tuotetunnus (SKU) yith-wc-donations Osasto:

TESTAMENTTILAHJOITUS

Voit halutessasi muistaa rakkaimpiesi ohella myös Siskoja ja Simoja testamentissasi.

Testamenttilahjoituksesi avulla yhä useampi henkilö tulee kohdatuksi Välittämisen keikalla ja saa sosiaalista hyvinvointia elämäänsä.
Pienikin testamenttilahjoitus on arvokas. Voit osoittaa Siskoille ja Simoille koko omaisuutesi tai haluamasi osan siitä. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme joudu maksamaan testamenttilahjoituksista perintöveroa.
Suosittelemme aina lämpimästi kääntymään testamentti- ja perintöasioihin erikoistuneen juristin puoleen. Näin voit varmistua siitä, että tahtosi aikanaan toteutuu toivomallasi tavalla.
Ohjeita löytyy myös osoitteesta www.hyvatestamentti.fi

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS

Syntymäpäivä lähestyy? Haluatko ilahduttaa omana merkkipäivänäsi syrjäytymisvaarassa olevia ikäihmisiä? Voit myös pyytää ystäviäsi antamaan lahjarahan suoraan Siskojen ja Simojen lahjoitustilille ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. Viesti voi olla esimerkiksi “Heikki Hyväntahtoinen 40v”.

Lahjoitustili: FI17 5092 0920 3435 38 (OP)

Siskot ja Simot rahakeräysluvan myöntämisen päätös.

0

Start typing and press Enter to search

X