KOKEVA

KOKEVA – Kohtaamisia Keravan asuinalueiden ikäihmisille

Unelmanamme on, että keravalaiset ikäihmiset kokevat osallisuutta omassa elinympäristössään ja ylisukupolviset kohtaamispaikat toimivat innostajana yhteisöllisyyden lisääntymiseen alueilla.

Asuuko taloyhtiössäsi ja sen läheisyydessä ikäihmisiä, jotka kaipaavat tekemistä ja kohtaamispaikkoja lähellä kotia? Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja mietitään mitä voisimme tehdä yhdessä.

Toimimme erityisesti Saviolla, Ahjossa ja Killassa Nikkarinkruunun asukastiloissa lähellä kotia. Säännöllistä toimintaa kehitetään yhdessä ikääntyneiden asukkaiden toiveiden pohjalta.  Helpotamme toimintaan osallistumista omalla asuinalueella jos tarvitset tukea saapumisessa. Toimintamme on avointa ja maksutonta.

Syyskausi 2019 alkaa, tervetuloa mukaan!

Kohtaamisia Killassa  (Nahkurinpolku 2, kerhotila) klo 13 – 15 joka toinen tiistai 20.8.2019 alkaen.

Kohtaamisia Ahjossa  (Ahjon Palje, Ahjontie 7A) klo 13 – 15 joka toinen keskiviikko 14.8.2019 alkaen.

Kohtaamisia Saviolla  (Visatie 16 A, K-krs) klo 13 – 15 torstaisin 22.8.2019 alkaen. Parillisilla viikoilla ohjelmaa kerhohuoneessa ja parittomilla viikoilla päiväkävely porukalla.

Tule mukaan!

Tule mukaan!

Vietätkö sinä tai läheisesi kotona paljon aikaa yksin tai liikkuminen kodin ulkopuolelle on jostain syystä vaikeaa? Yhteydenottolomakkeella voit jättää yhteystietosi, niin mietimme yhdessä, miten ryhmään saapuminen onnistuisi parhaiten.

Kutsumme mukaan kaikkia alueen asukkaita, vaikka toiminta järjestetään ikäihmisten ehdoilla. Voit osallistua silloin kun sinulle sopii. Vapaaehtoisena saat perehdytyksen ja voit toimia osana yhteisöä pienissä porukoissa. Vapaaehtoisten rinnalla työskentelee kaksi palkattua työntekijää. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tai kysy lisää toiminnasta viereisen yhteydenottolomakkeen kautta.

KOKEVA on osa valtakunnallista Elämänote -ohjelmaa, jota toteutetaan sosiaali- ja terveysministeriön Veikkauksen tuotoista myöntämällä avustuksella 2018 – 2021.

Rekisteriselosteet Sidosryhmärekisterille ja Asiakasrekisterille

Kysy lisää toiminnastamme

KOKEVA-HANKE (KERAVA)

Kultasepänkatu 5 A 19a
04250 Kerava

(toimisto on Keravan Kiinteistöpalvelun tiloissa)

Projektipäällikkö Mari Huusko
mari.huusko(at)siskotjasimot.fi
050 4700410

Projektityöntekijä Emmi Nisumaa
emmi.nisumaa(at)siskotjasimot.fi
050 4684532

Yhteydenotto

Our Method

1 2 3 4
VISIOMME

VISIOMME

Ahjon, Killan ja Savion ikäihmiset kokevat osallisuutta omassa elinympäristössään ja ylisukupolviset kohtaamispaikat toimivat innostajana yhteisöllisyyden lisääntymiseen.

ELÄMÄNOTE

ELÄMÄNOTE

KOKEVA -hanke on osa valtakunnallisesta Elämänote-ohjelmaa, jonka tarkoituksena on lisätä ikäihmisten osallisuutta. Ohjelmassa mukana olevien hankkeiden yhteisenä tavoitteena on tukea haasteellisissa elämäntilanteissa olevien ikäihmisten kotona asumista ja vahvistaa heidän elämänhallintaansa.Ohjelma on Veikkauksen rahoittama ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Ohjelmaa koordinoivat Ikäinstituutti ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry yhdessä.

LÖYTÄVÄÄ TYÖTÄ

LÖYTÄVÄÄ TYÖTÄ

Tuomme kutsua ikääntyneille asukkaille ja kerromme Kokeva -hankkeessa järjestettävästä, maksuttomasta toiminnasta asuinalueellasi.
Kaikenikäiset asukkaat ovat tervetulleita mukaan vapaaehtoisiksi siskoiksi ja simoiksi säännöllisemmin tai kertaluonteisesti.

KOHTAAMISIA

KOHTAAMISIA

Luomme kohtaamisia asukkaiden kesken lähellä ikääntyneiden kotia, jotta kotona voisi asua mahdollisimman pitkään. Tutustuminen ja yhdessä tekeminen lisäävät yhteisöllisyyttä ja turvallisuuden tunnetta. Säännöllistä toimintaa kehitetään yhdessä ikääntyneiden asukkaiden toiveiden pohjalta. Jokaisella on jotain annettavaa ja yhdessä oleminen on tärkeintä.

0

Start typing and press Enter to search

X